Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Από το Καραϊσκάκη στον... Διογένη!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8019a354dbd23c7edd5dce19098c6fe1_L.jpg?1269946438?1269946438?1269946438Φαίνεται ότι μερικοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία που έχει να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και την κρισιμότητα των καταστάσεων. Λίγες ώρες μετά το αγώνα με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη που σήμανε ουσιαστικά την απώλεια του τίτλου για τον Ολυμπιακό, δύο «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές, ο Χέσους Ντάτολο και ο Ραούλ Μπράβο θεώρησαν ότι ήταν σωστό να πάνε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στον Αντώνη Ρέμο και στον «Διογένη».

Η παρουσία τους πραγματικά εξέπληξε τους φίλους του Ολυμπιακού που ήταν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, καθώς αναρωτήθηκαν όλοι για ποιο σκοπό έκριναν σκόπιμο να βγουν για διασκέδαση, την ίδια ώρα που οι οπαδοί της ομάδας ήταν στενοχωρημένοι από την απώλεια του τίτλου, για πρώτη φορά μετά από το 2004.

Δυστυχώς για τους δύο ξένους παίκτες, τους έπιασαν στα πράσα, ο Κούλης Δουρέκας και ο Γιάννης Μώραλης, οι δύο διοικητικοί υπάλληλοι του Ολυμπιακού, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το θέμα να έχει συνέχεια...

Μάλιστα ο Ντάτολο δεν προπονήθηκε το επόμενο πρωϊ ενώ δεν πήρε μέρος και στην προπόνηση της Τρίτης, δίχως όμως να ενημερώσει κάποιον. Αυτό έγινε μόλις ρωτήθηκε από τον προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς γιατί δεν βγαίνει για προπόνηση.

Στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την στάση που τηρεί ο παίκτης. Και αυτό διότι δαπάνησαν χρήματα για να τον φέρουν στην Ελλάδα. Χρήματα που βλέπουν πως όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο αλλά τους δημιουργούν και προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: