Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Σαράφης: "Εξιλέωση με καλύτερη συνέχεια"


Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Σταύρος Σαράφης στον "Sport103 FM", αναφέρθηκε στη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ και στην προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος μετά τις τρεις τελευταίες ήττες.

"Μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες η εξιλέωση έρχεται με καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος και στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Η ψυχολογία παίζει πάντα τον ρόλο της και όταν κερδίζεις είναι ακόμη καλύτερη. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ αφού υπάρχει και το υλικό αλλά και η εμπειρία για να πετύχει τους στόχους του", είπε αρχικά.

Με αφορμή το τουρνούα που διοργανώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, ο Σταύρος Σαράφης δήλωσε: "Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να δει κάποιος σε αυτές τις ηλικίες και υπάρχει στο φετινό μας τουρνουά. Είναι μια πολύ μεγάλη γιορτή με πολλή μεγάλη συμμετοχή και πολύ κόσμο. Φέτος μάλιστα που είναι η δεύτερη χρονιά, γίνεται και στο σπίτι μας, στα δικά μας γήπεδα στη Ν. Μεσήμβρια και μας γεμίζει μεγάλη ικανοποίηση όπως και να βλέπουμε όλα αυτά παιδάκια να παίζουν ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη Κατσούρη και την οικογένεια του και θα τον τιμά πάντα όπως κάνει για όλα τα παιδιά του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: