Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ή «μπαίνει» ή φεύγει ο Παντελή

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/42e32f63cdd898f87a26e1e48d7f46e2_L.jpg?1269923161?1269923161?1269923161Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής Αντώνη Ρέμο θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης ο οικονομικός μάνατζερ του «Γηραιού» Αντρέας Παντελή και θα ζητήσει να αναλάβει το πλειοψηφικό «πακέτο» των μετοχών του συλλόγου της Μακεδονίας. Ο Κύπριος επιχειρηματίας θέλει το πακέτο των μετοχών που θα διασφαλίζουν ότι χρήματα βάλει και αν υπάρχει διαφωνία από την άλλη πλευρά να μεταβιβαστούν για κάποιο διάστημα σε μεσεγγυούχο της εμπιστοσύνης του.
Δεν είναι καθόλου απίθανο πάντως, η μεταφορά των μετοχών στα χέρια του Παντελή να γίνει κατά τη διάρκεια της Τρίτης, αφού ο Κύπριος θέλει να δείξει σε όλους ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον του Ηρακλή και δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη με …τυχοδιωκτικούς σκοπούς.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μεταβίβαση των μετοχών στον Παντελή την Τρίτη δηλαδή, δεσμεύθηκε στους παίκτες ότι τη Μεγάλη Τετάρτη θα μπουν στους λογαριασμούς τους χρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ, αφού με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να μείνει και να πληρώνει εκείνος.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Ρέμος έχει μόνο μία επιλογή, η οποία είναι να παραχωρήσει τις μετοχές στον Κύπριο επιχειρηματία τώρα και όχι αργότερα, προκειμένου να μη χρεωθεί ένα ακόμα «ναυάγιο», που τη δεδομένη στιγμή και με τις συνθήκες που επικρατούν θα …κλονίσει την ομάδα.

Εντωμεταξύ στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Αϊντχόφεν φαίνεται να βρίσκεται ο Θωμάς Τσίτας, ο οποίος είναι 19 ετών επιθετικός και αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του Ηρακλή.
Μάλιστα, ο προπονητής των Ολλανδών Φρεντ Ρούτεν, θέλει να τον δει σε προπονήσεις με την ομάδα του για να τον αξιολογήσει.
Χθες στα γραφεία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έφτασε επίσημο αίτημα για να δοκιμαστεί από τις 29/3 μέχρι τις 2/4, αλλά η διοίκηση του «Γηραιού» έκρινε ότι το αίτημα έφτασε με καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: