Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Αριστο κλίμα στη συνάντηση Μπάγεβιτς-Γκρέταρσον


Ο Αρναρ Γκρέταρσον συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΑΕΚ Την πρώτη του γνωριμία με τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, είχε τη Δευτέρα ο... εν δυνάμει τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Αρναρ Γκρέταρσον. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη και του γενικού αρχηγού, Βασίλη Δημητριάδη.

Η συνάντηση των τεσσάρων ανδρών είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας και σε αυτή ο Σερβοέλληνας τεχνικός φέρεται να είπε στον Γκρέταρσον πως παρότι δεν αποτελεί δική του επιλογή (σ. σ. πως θα μπορούσε άλλωστε αφού ο τεχνικός διευθυντής βρίσκεται πάνω από τον προπονητή) θα σεβαστεί την απόφαση της διοίκησης και θα επιδιώξει να έχει μία άψογη συνεργασία μαζί του για το καλό της ΑΕΚ.

Ο Ισλανδός δεν είπε πολλά πράγματα στον Μπάγεβιτς, παρά μόνο το ότι θέλει να έχουν καλή συνεργασία. Όμως ο κ. Αδαμίδης ξεκαθάρισε στον τεχνικό του "δικεφάλου" πως ο Γκρέταρσον δεν θα μπλέκεται στα πόδια του σε ότι αφορά τα αγωνιστικά θέματα. Ο ρόλος του θα επικεντρωθεί στο σκάουτινγκ, το οποίο στην "Ένωση" έχει... εγκαταλειφθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν τη συνάντηση με τον "Ντούσκο", ο Αρναρ Γκρέταρσον με τον Σταύρο Αδαμίδη πέρασαν από τα Σπάτα, όπου επιθεώρησαν το υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο του "δικεφάλου". Το απόγευμα ο Ισλανδός αναχώρησε για την πατρίδα του. Η ανακοίνωση της πρόσληψής του αναμένεται να γίνει αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: