Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Κούης: «Το Κύπελλο είναι… η ζωή μας»

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%97%CE%A3.jpg&w=200&h=210&zc=1

Το τρίτο γκολ του Νέτο στο πρωτάθλημα, με απευθείας χτύπημα φάουλ, θύμισε σε όλους τον Ντίνο Κούη και τα εκπληκτικά χτυπήματά του. Το «Metrosport» του έδωσε την πάσα για να θυμηθεί τα παλιά και να σχολιάσει την ικανότητα του Βραζιλιάνου, τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος, τα μυστικά των εκτελέσεων καθώς και όλα όσα αφορούν την φετινή πορεία, το μεγάλο στόχο του κυπέλλου και το όραμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα βελτιωθεί αν συνεχίσει τη δουλειά ο Νέτο»

«Για το Νέτο αυτό που έχω να πω είναι πάρα πολύ απλό. Προς το παρόν δείχνει ότι έχει μια έφεση στο συγκεκριμένο τομέα Το θέμα όμως δεν σταματάει εδώ. Άμα δεν δουλέψει δεν μπορεί να βελτιωθεί .. Αξίζει τον κόπο να συνεχίσει την προσπάθεια γιατί ένα φάουλ μπορεί να σου δώσει τρεις ολόκληρους βαθμούς, όπως έγινε με τον Λεβαδειακό. Το φάουλ είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Δύο από αυτά είναι φυσικά η συνεχής εκπαίδευση και η καλή ψυχολογία . Και κάτι ακόμη. Το να χτυπάς καλά φάουλ είναι και θέμα αυτοσυγκέντρωσης , δεν πρέπει να το παραβλέπουμε».

«Δούλεψα με τις ώρες»

Με την ευκαιρία ζητήσαμε από τον Ντίνο Κούη να συγκρίνει λίγο τα χτυπήματα του Νέτο με την δική του ικανότητα και να θυμηθεί τα παλιά… «Επιμένω στην καλή και συνεχή προπόνηση γιατί ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ. Θυμάμαι ότι καθόμουν μία ώρα, καμιά φορά και δύο, αμέσως μετά την προπόνηση και δούλευα με έναν τερματοφύλακα ή με κάποιον από τους μικρούς. Τα χτυπήματα ήταν συνεχόμενα. Έτσι έφτασα στο σημείο να πετύχω περισσότερα από 20 γκολ.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

«Το κύπελλο το θέλουμε όλοι»

Για την πορεία του Άρη, ο Ντίνος Κούης σχολίασε: «Το τρόπαιο αυτό το θέλουμε όλοι. Θα δώσει ζωντάνια στο σύλλογο. Θα είναι πολλή μεγάλη επιτυχία. Οι πιθανότητες είναι πολλές. Τώρα έχουμε ομάδα. Παίζουμε με αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία. Όλα είναι ανοιχτά. Με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν έτοιμοι . Τώρα μπορούμε να το πανηγυρίσουμε. Και στα πλεϊ-οφ όμως έχουμε τύχη γιατί μας θεωρούν αουτσάιντερ και μπορούμε με όπλο την πολλή καλή ψυχολογία να τους αιφνιδιάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: