Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

«Τελευταίοι αν πάμε όπως με Ξάνθη»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/1a0214439262073109c98776b90c3560_L.jpg?1269917657?1269917657?1269917657Σε σκληρή γλώσσα μίλησε ο Όσκαρ για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Ξάνθη, τονίζοντας ότι αν η ομάδα του παρουσιαστεί έτσι στα πλέι οφ θα τερματίσει τελευταία.Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού αρχικά τόνισε: «Πρέπει να κάτσουμε να δούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα στα πλέι οφ. Πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Αν παρουσιαστούμε όπως με την Ξάνθη, θα τερματίσουμε τελευταίοι. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερο για μας.

Η ψυχολογία μας είναι άσχημη μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη, όμως πρέπει γρήγορα να επανακάμψουμε. Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κούραση, όσο πεσμένη ψυχολογία. Ελπίζω μετά το Πάσχα να είμαστε αυτοί που πρέπει. Ο κόσμος μας είναι απογοητευμένος και έχει δίκιο. Θα προσπαθήσουμε στα πλέι οφ να τους αφήσουμε μια γλυκιά γεύση από αυτή τη χρονιά, παίρνοντας τη δεύτερη θέση».

Για το ματς με την Ξάνθη είπε: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που κάναμε μεγάλη προσπάθεια, επιστρέψαμε στις μέτριες εμφανίσεις. Απομένουν δύο ματς για το πρωτάθλημα πριν αρχίσουν τα πλέι οφ και νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός χαρίζει τον φετινό τίτλο πρόσθεσε: «Ναι ισχύει αυτό. Αποδείξαμε φέτος στα παιχνίδια μας με τον Παναθηναϊκό ότι είμαστε καλύτεροί τους. Δυστυχώς όμως δεν πήραμε τα ματς με τις μικρότερες ομάδες και χάνουμε τον τίτλο. Μπορούμε να πούμε ότι είχαμε καταφέρει να εξαρτώνται όλα από μας και στο τέλος κλοτσήσαμε την ευκαιρία. Ήταν στο χέρι μας, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε».

Για το γεγονός ότι δεν συγκαταλέγεται στα βασικά πλάνα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: «Το αν θα παίζω είναι καθαρά θέμα προπονητή. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τον κ. Μπάντοβιτς. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και παίζω όποτε μου πει. Κάθε φορά που θα παίρνω χρόνο θα τα δίνω όλα για να τον δικαιώνω, για να βοηθάω τον Ολυμπιακό και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας τον κ. Μπάντοβιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: