Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Οκτώ ΠΑΕ σε απολογία


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οκτώ ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη(8/4-12:00) στο πλαίσιο των αγώνων για την 28η αγωνιστική.

Μεταξύ άλλων θα απολογηθούν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Άρης. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Πανιώνιος. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

B) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Λεβαδειακός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Πανθρακικός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Λάρισα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: