Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Kίνηση για Γκαλάς! Τι αναφέρει δημοσίευμα. Ξανά για Κρόλντρουπ οι Ιταλοί

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_th9LHN5vnS.jpgΟ Γουίλλιαμ Γκαλάς της Αρσεναλ φέρεται να είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για την άμυνα.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εξέδρα», ο Κώστας Αντωνίου παρακολουθεί από κοντά τις διαπραγματεύσεις του Γάλλου στόπερ με τη διοίκηση της Αρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως δεν... καίγονται να κρατήσουν τον 33χρονο παίκτη και για το λόγο αυτό του προτείνουν συμβόλαιο με περίπου 50% μειωμένες αποδοχές.

Για την ακρίβεια, ο Γκαλάς αμείβεται με 3,8 εκ. ευρώ ετησίως και η Αρσεναλ του δίνει 2 εκ. ευρώ, συν 500.000 σαν μπόνους συμμετοχών. Ο Γάλλος απέρριψε αυτή την πρόταση, περιμένοντας κάτι καλύτερο, όντας άλλωστε δεύτερος αρχηγός στην ομάδα, παρότι φέτος δεν αγωνίζεται πολύ λόγω και τραυματισμών.

Εφόσον ο παίκτης δεν τα βρει με την ομάδα του Λονδίνου, ο Παναθηναϊκός θα κάνει την κίνηση του προσφέροντας στον Γκαλάς διετές ή τριετές συμβόλαιο, με παραπάνω χρήματα και φυσικά εγγυημένες συμμετοχές.

Επιμένουν για Κρόλντρουπ οι Ιταλοί

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», ο Παναθηναϊκός και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Περ Κρόλντρουπ για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται έντονα και η Γιουβέντους. Οπως γράφουν οι Ιταλοί μάλιστα, ο Δανός θα έρθει πιθανότατα «πακέτο» στην ομάδα μαζί με τον τεχνικό της Φιορεντίνα, Τσέζαρε Πραντέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: