Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Γκαλέτι: «Επιστρέφω του χρόνου»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος βρέθηκε σήμερα σε εκδήλωση της PUMA, μιλώντας για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους επισήμανε πως θα γυρίσει του χρόνου στα γήπεδα.

Αρχικά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δήλωσε: «Θα επιστρέψω τη νέα σεζόν. Αυτή είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί εξακολουθεί να μου δίνει την ίδια αγάπη από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό

Θέλω να πω ότι δεν έφυγα ποτέ από την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μένω τόσο καιρό εκτός αγώνων και είμαι στεναχωρημένος, αλλά βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που το βλέπετε και εσείς».

Αναφορικά με το Τσάμπιονς Λιγκ, το κατά πόσο κοντά έφτασε η ομάδα του στην πρόκριση αλλά και τα φαβορί του θεσμού δήλωσε: «Ναι, φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση. Κάναμε καλό παιχνίδι στην Γαλλία και για λίγο δεν τα καταφέραμε. Για μένα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Έχει την καλύτερη ομάδα. Επίσης, είναι σημαντικό ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στην Ισπανία, έστω και αν θα γίνει στο Μπερναμπέου».

Σχετικά με την... μάχη των Μάνστεστερ και Μπάγερν είπε: «Φαβορί είναι η Μάντσεστερ για την πρόκριση, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το πρώτο ματς» ενώ ως καλύτερο παίκτη στον κόσμο δεν θεωρεί τον Ρούνεϊ αλλά τον Μέσι. «Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Μέσι», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: