Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Καφές: "Δεν είχαμε διοίκηση"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Παντελής Καφές σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον ίδιο αλλά και την ΑΕΚ που δεν είχε διοίκηση! Ο αρχηγός της Ένωσης χαρακτήρισε άδικη την διαδικασία των πλέι οφ ενώ τόνισε πως στο τέλος του πρώτου γύρου ευχήθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του να είχαν πιάσει πάτο.
cl
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παντελής καφές στο ΝΟVASPORTS: "Δυστυχώς, εμείς μείναμε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος αρκετά νωρίς. Υπήρχαν, βέβαια, προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και αφορούσαν το γεγονός ότι δεν είχαμε διοίκηση και υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο στη διάρκεια του πρώτου γύρου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Είχαμε και κάποια άτυχα και άδικα αποτελέσματα. Η σεζόν που φεύγει είναι άσχημη για εμάς. Τώρα, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι στα ματς των πλέι οφ και να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι δύσκολο. Συμμετέχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες και θεωρώ ότι και τα έξι ματς θα είναι ντέρμπι! Όποια ομάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αυτή θα έχει το πάνω χέρι".

"Άδικα τα πλέι οφ"

Για τα πλέι οφ, τόνισε: "Προσωπικά, θεωρώ τη διαδικασία των πλέι οφ άδικη. Θα ήταν ίσως πιο δίκαιο να συμμετέχει και ο πρωταθλητής. Εμάς μας έκανε κακό. Ειδικά εκείνη τη χρονιά που στην κανονική διάρκεια είχαμε ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά τελικά το χάσαμε στα χαρτιά και όχι στα γήπεδα, ακολούθησαν αλλαγές που έφεραν τα πάνω κάτω... Γενικά, στα πλέι οφ έχει αποδειχτεί ότι το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ συνήθως δεν καταλήγει στην ομάδα που έχει τερματίσει δεύτερη στην κανονική διάρκεια".

"Ευχήθηκα να είχαμε πιάσει πάτο"

Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που έζησε φέτος με την κακή πορεία της ομάδας, σημείωσε: "Είχαμε πολλά προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι στον δεύτερο γύρο πήγαμε καλύτερα. Στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, στην Τρίπολη, θυμάμαι που άκουγα, χωρίς να λέω τίποτα, τα παράπονα των οπαδών μας.

Τότε ευχήθηκα να είχαμε πιάσει πάτο, διότι είχαμε μία σειρά αγώνων που δεν ήμασταν καθόλου καλοί και βρισκόμασταν εκτός πεντάδας! Ευτυχώς, με τη νίκη στο Καραϊσκάκη όλα άλλαξαν. Υπήρξε βελτίωση και στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι, αλλά με τη νίκη επί του Ολυμπιακού πιστέψαμε και εμείς στον εαυτό μας, αλλά και ο κόσμος στην ομάδα".

Δουλειά στην φυσική κατάσταση

Το βάρος στην φυσική κατάσταση έριξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση της Μ. Τρίτης. Οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν αρκετά στον συγκεκριμένο τομέα καθώς το πρωτάθλημα γι αυτούς δεν τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές αλλά τότε ξεκινάει.

Σε αυτή δεν συμμετείχαν, ο Τζιμπούρ που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Άλβες που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο τένοντα και έκανε επίσης θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς και ο Χέρσι που έχει μια κάκωση στο πόδι και έκανε μόνο τρέξιμο.

Επίσης, οι Γιάχιτς και Μανωλάς έκαναν αποφόρτιση με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι Παυλής, Γεωργέας, Κουτρομάνος και Σάχα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: