Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Μπέντνερ: "Κορυφαίος ο Μέσι"


Ο Νίκλας Μπέντνερ με κεφαλιά πετυχαίνει το γκολ της νίκης επί της  Εβερτον Τη βεβαιότητα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Αρσεναλ θα ανακόψουν την επέλαση του Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στους «κανονιέρηδες» και την Μπαρσελόνα στο "Εμιρεϊτς", εξέφρασε ο Νίκλας Μπέντνερ. Ταυτόχρονα, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Αργεντινό.

«Για μένα, ο Μέσι είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή», έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Δανός άσος της Αρσεναλ. «Βλέπει πολύ καθαρά το παιχνίδι και αυτά που μπορεί να κάνει από τεχνικής απόψεως είναι απλώς τρελά», δήλωσε ο Μπέντνερ, σύμφωνα με την «Daily Mirror».

«Αυτά που κάνει με την μπάλα στα πόδια, ο ρυθμός και η ταχύτητά του, είναι εκπληκτικά. Το καθοριστικό όμως, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι τα πολλά γκολ του, αν και είναι εντυπωσιακά, αλλά το γεγονός ότι κάνει τόσα πράγματα για την ομάδα. Είναι απλά ο καλύτερος», συμπλήρωσε ο νεαρός άσος.

Οσο για το πώς η Αρσεναλ μπορεί να τον σταματήσει, ο Μπέντνερ υποστηρίζει ότι ξέρει τον τρόπο. «Αν ήμουν αμυντικός, θα προσπαθούσα να διασφαλίσω ότι δεν μπορεί να ελιχθεί με την μπάλα στα πόδια. Όταν καταφέρει να γυρίσει προς το αντίπαλο τέρμα με την μπάλα, είναι σχεδόν αδύνατο να τον ανακόψει κανείς.

Το πλεονέκτημά μας είναι ότι παίζουμε διαφορετικά από τις αντιπάλους της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Απέναντί μας, ο Μέσι δεν θα έχει τόσο χώρο και χρόνο για να κυκλοφορήσει με την μπάλα, ενώ και ο ρυθμός στην Αγγλία είναι πιο γρήγορος από εκείνον στα ματς της Πριμέρα Ντιβισιόν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: