Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

"Δεν τελείωσε η σεζόν"!


Ο Νίκος Νιόπλιας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Το πρωτάθλημα ουσιαστικά εξασφαλίστηκε. Ένας βαθμός χρειάζεται σε δύο ματς για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Όμως, στο "τριφύλλι" παρουσιάζονται... αχόρταγοι. Κάτι που προκύπτει και από την ομιλία που έκανε ο Νίκος Νιόπλιας στους ποδοσφαιριστές του, το πρωί της Δευτέρας.

Ο Έλληνας τεχνικός, διέκοψε τις πλακίτσες και τις χαρές των παικτών, οι οποίοι έχουν ανακτήσει για τα καλά την καλή ψυχολογία. Και πώς να μη συμβεί αυτό φυσικά, όταν μιλάμε για τους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας (όπως όλα δείχνουν) ομάδας;

Ο Νιόπλιας τους μάζεψε και τους μίλησε για λίγο, τονίζοντας σε όλους ότι η σεζόν δεν τελείωσε, καθώς υπάρχει αυτός ο ένας βαθμός που πρέπει να κατακτηθεί στο πρωτάθλημα, αλλά και ο στόχος του κυπέλλου. "Όλοι ξέρατε πόσο σημαντικό ήταν το ματς με τον Ατρόμητο και γι' αυτό σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη που πετύχατε. Ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει πολύ κοντά στο πρωτάθλημα", ήταν τα πρώτα λόγια του 45χρονου.

Συνεχίζοντας ξεκαθάρισε: "Όμως, για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμη η σεζόν. Ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου και να το θυμάστε αυτό. Έχουμε μπροστά μας και το κύπελλο, μια ακόμη διοργάνωση που πρέπει να κατακτήσουμε για να κάνουμε το νταμπλ", συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: