Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Εικόνες διάλυσης στον Ολυμπιακό


Ο Μπάντοβιτς στο Καυτανζόγλειο Στον Ολυμπιακό τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά. Η εικόνα που παρουσιάζουν οι "ερυθρόλευκοι" θυμίζει παιδική χαρά και αυτά τα μηνύματα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι ενόψει των play off. Έξαλλος ο Μπάντοβιτς. Τις εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο περιμένουν πως και πως στο λιμάνι.

Τα όσα έγιναν τη Δευτέρα, με τον Ντάρμπισιρ να ενημερώνει με... sms τον γιατρό του Ολυμπιακού και όχι τον Μπάντοβιτς, τους Ντάτολο και Ραούλ Μπράβο να ενημερώνουν στο παρά ένα ότι αισθάνονται ενοχλήσεις και τον Τοροσίδη να ενημερώνει πριν την έναρξη της προπόνησης ότι έχει πρόβλημα στο "δικέφαλο" (το οποίο του είχε παρουσιαστεί στον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη), έκαναν έξαλλο τον τεχνικό των "ερυθρολεύκων" που ξέσπασε:

"Σας κοιτάζω στα μάτια και σας ρωτάω: είστε ευχαριστημένοι από το θέαμα που προσφέραμε στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο; Είναι αυτή εικόνα ομάδας που παλεύει για τον τίτλο; Είστε επαγγελματίες; Είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς; Είμαστε ομάδα; Έχουμε τρελαθεί τελείως; Ελάτε εσείς μία φορά στη θέση μου και πείτε τι θα κάνατε μ' αυτή την κατάσταση. Να κουμαντάρετε εσείς αυτή την κατάσταση.

Ο ένας μου λέει την τελευταία στιγμή ότι πονάει, ο άλλος δεν το λέει. Είναι κατάσταση αυτή; Αυτό δεν πάει άλλο, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εμένα μπορεί και να μη με υπολογίζετε. Την ομάδα δεν την υπολογίζετε; Τη ρεζιλεύετε μ' αυτά που γίνονται. Τέτοια κατάσταση δεν έχω δει ποτέ στον Ολυμπιακό"!

Με τα όσα λοιπόν συμβάινουν και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως μόνο στα play off δεν έχουν το μυαλό τους οι "ερυθρόλευκοι". Και η οικονομική ζημιά αν δεν καταφέρουν να συμμετάσχουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μεγάλη...

Για αυτό το λόγο ίσως όλοι... κρέμονται από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος θέλει να γίνει συνιδιοκτήτης του Σωκράτη Κόκκαλη στην ΠΑΕ. Τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη ο Λαυρεντιάδης θα βάλει τα 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και η ομάδα θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: