Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Αναβολή και ένταση στην υπόθεση του ΠΑΟ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναθηναϊκού που είχε κληθεί σε απολογία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, πήρε αναβολή την Μεγάλη Τρίτη.

Αιτία αποτέλεσε η απεργία των δικηγόρων που είχε ως αποτέλεσμα όλες οι υποθέσεις να πάρουν...παράταση ενώ φαντάζει απίθανο να εκδικαστούν την Μεγάλη Πέμπτη καθώς η συγκεκριμένη ημέρα, θεωρείται ημιαργία. Με όλα αυτά η εκδίκαση σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνει την Πέμπτη του Πάσχα.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού ο οποίος μέσω του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, Γιάννη Βούλτση ζήτησε να εκδικαστεί η υπόθεση του Παναθηναϊκού την Μεγάλη Πέμπτη αλλά υπήρξε η απάντηση ότι δικαστικοί δεν εργάζονται αυτή τη μέρα με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν έντονοι διάλογοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι "πράσινοι" κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους αλλά μετά από την αναβολή φαίνεται πως αν τελικά τιμωρηθούν δεν θα εκτίσουν την ποινή τους στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι την τρέχουσα σεζόν με αντίπαλο τον Ηρακλή αλλά στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο τους την νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: