Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στηρίζει Μπάγεβιτς ο Μελισσανίδης


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης... O Δημήτρης Μελισσανίδης για ακόμα μία φορά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ δεν δίστασε να στηρίξει τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Μάλιστα τόνισε ότι όποιος πάει να "φάει" τον Ντούσκο θα... φάει το κεφάλι του. Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε δημοσιογράφο της εφημερίδας "Απογευματινή":

- Ο κόσμος σας θεωρεί την μόνη λύση για να δοθεί τέλος στο διοικητικό χάος. Τι λέτε; "Δεν θέλω να συζητήσω κάτι τέτοιο τώρα".

- Σε δηλώσεις που κάνατε την Κυριακή μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, είπατε ότι η ΑΕΚ μικραίνει και δεν αντέχει άλλη ταπείνωση... "Μίλησα ως οπαδός. Το ξέρετε ότι αγαπώ και πονάω αυτή την ομάδα".

- Υπάρχει η πληροφορία ότι η νέα διοίκηση θέλει να τελειώσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Οποιος πάει να φάει τον Μπάγεβιτς θα φάει το κεφάλι του".

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στο περιθώριο της κλήρωσης των play off της Σούπερ Λιγκ, υπήρξε μία τυχαία ολιγόλεπτη συνάντηση του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με τον νυν πρόεδρο, Σταύρο Αδαμίδη.

"Έχεις κάνει λάθη...", φέρεται πως είναι ο πρώτος στον δεύτερο για να παραδεχθεί ο τελευταίος: "Το ξέρω, πρόεδρε. Θέλω να μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχω χρόνο, γιατί ξεκινάει η κλήρωση, θα τα πούμε όμως".

Ο Μελισσανίδης σύμφωνα με την εφημερίδα συμφώνησε χωρίς να οριστικοποιήσει μεταξύ τους ραντεβού και φεύγοντας του είπε: "Μην πειράξεις τον Μπάγεβιτς".

Υπέγραψε στη Τζένοα ο Ταχτσίδης
Η μεταγραφή του Παναγιώτη Ταχτσίδη στη Τζένοα, ολοκληρώθηκε την Τρίτη. Εκπρόσωπος της της ιταλικής ομάδας ήρθε στην Αθήνα και απέσπασε την υπογραφή του 19χρονου διεθνή με την Ελπίδων μέσου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του Ταχτσίδη να ανέρχονται στις 400.000 ευρώ. Από αυτή τη μεταγραφή η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ ως τροφεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: