Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Κρίσιμες ώρες για τον Ηρακλή


Ο Παντελή στα γραφεία του Ηρακλή Ο Ρέμος αποφάσισε να παραδώσει μετοχές στον ερασιτέχνη Ηρακλή και αυτό αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη. Μέχρι το απόγευμα, οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών, του Ρέμου και του ερασιτένη, θα υπογράψουν σχετικά έγγραφα που θα μεταφέρουν τις μετοχές του πρώτου και θα διευκρινίζουν τη συμμετοχή του Ανδρέα Παντελή.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει μια συνάντηση του Θεόφιλόυ Πατελη, δικηγόρου του ερασιτέχνη, με έναν νομικό εκπρόσωπο του Αντώνη Ρέμου, κ. Τσαμούρη, ώστε να πάρει ένα πληρεξούσιο που θα δίνει τις μετοχές στα χέρια του ΓΣ.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για μια διαχείριση των μετοχών και θα πρέπει άμεσα να συγκληθεί γενική συνέλευση στην ΠΑΕ προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις.
Με αυτά τα δεδομένα ο ΓΣ θα παίξει δυναμικό ρόλο για το μέλλον της ΠΑΕ.

Σχετικά με τον Παντελή, όπως έγινε γνωστό σε πρώτη φάση, έχει συμφωνήσει να πάρει τις μισές μετοχές του Ρέμου, από το 80% των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο μεγαλομέτοχος.

Ωστόσο, αυτό θα προκύψει εφόσον φανεί συνεπής σε συμφωνία με τον Ρέμου για την καταβολή ενός σημαντικού ποσού μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση ή θα αποχωρήσει ή θα περιοριστεί στο μάνατζμεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: