Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ο ευρωπαϊκός Tύπος για τη νίκη της Ιντερ

http://www.contra.gr/images/m/snainteroo_m.jpgΗ έξοχη εμφάνιση της Ιντερ και το προβάδισμα που απέκτησε για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ υπογραμμίζονται από το σύνολο του ευρωπαϊκό τύπο.

Gazzetta it: Η Ιντερ ήταν επιβλητική και κατάφερε να κυριαρχήσει επί των πρωταθλητών κόσμου. Το τρίτο γκολ του Μιλίτο υπέγραψε τη νίκη της οποίας τα δύο πρώτα γκολ ήρθαν από τον Σνάιντερ και τον Μαϊκόν.

Μarca.com: Η Ιντερ απομάκρυνε την Μπαρτσελόνα από τον τελικό του Μπερναμπέου. Οι Ιταλοί απέδειξαν ότι ξέρουν πως να σταματήσουν το μεγάλο αντίπαλό τους.

Sporting life: Η Ιντερ σε αποστολή. Εμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπαρσελόνα αλλά επέστρεψε με εκπληκτικό στιλ για να νικήσει 3-1 στον Σαν Σίρο που αποθέωσε τους παίκτες του Μουρίνιο.

ΒΒC: Η Ιντερ έχει πλέον τον έλεγχο μετά από μία έξοχη εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Lequipe: Mπορεί να υπέφερε στο πρώτο διάστημα του αγώνα αλλά η Ιντερ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση απέναντι σε μία Μπαρτσελόνα που δεν έλαμψε. Οι Ιταλοί σταμάτησαν τον Μέσι ενώ ο Μουρίνιο άνοιξε στον Γκουαρδιόλα ένα νέο δρόμο στην τακτική.

Kicker: Η Ιντερ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι και απέκτησε το δικαίωμα να κάνει όνειρα τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: