Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η NOVA βραβεύει τους καλύτερους της Σούπερ Λιγκ για το 2010

Τους καλύτερους παίκτες της περιόδου που ολοκληρώθηκε, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, θα βραβεύσει η NOVA σε μια διοργάνωση που θα αποτελέσει θεσμό για τα επόμενα χρόνια.Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση (Βραβεία «NOVA Superleague 2010) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο Ξενοδοχείο «Hilton Athens» και θα απονεμηθούν τιμητικοί τίτλοι στους καλύτερους ποδοσφαιριστές, που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Μάλιστα θα μεταδοθεί ζωντανά από το Νovasports1.

Όπως ανακοινώθηκε από το συνδρομητικό κανάλι, την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους παίκτες και των 16 ομάδων της Σούπερ Λιγκ, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, των ΠΑΕ, θεσμικών φορέων ( Σούπερ Λιγκ, ΕΠΟ, ΠΣΑΤ) δημοσιογράφοι και πλήθος προσωπικοτήτων του χώρου.

Οι απονομές

Η NOVA θα βραβεύσει τον «πρώτο σκόρερ» του φετινού πρωταθλήματος, τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν «την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα», αλλά και τις κατηγορίες «καλύτερη δήλωση της χρονιάς», «fair play», «καλύτερη απόκρουση», «Most Valuable Player-MVP», «καλύτερος προπονητής» και «καλύτερο γκολ».

Οι νικητές της καλύτερης ομάδας προκύπτουν από την καλύτερη 11άδα που αναδεικνύει η εκπομπή «Superleague Experts» του καναλιού Νovasports1, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ για τις επόμενες 3 κατηγορίες, οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από ψηφοφορία πενταμελούς κριτικής επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Άκη Ζήκο, Γιώργο Δώνη, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Βαγγέλη Μπραουδάκη,Δημήτρη Κανελλάκη.

Οι νικητές στις τρεις τελευταίες κατηγορίες (MVP, καλύτερος προπονητής και καλύτερο γκολ) θα αναδειχθούν μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων που διεξάγει η Σούπερ Λιγκ και ο ΠΣΑΠ και η οποία θα λήξει την Κυριακή 25 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: