Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Θέμα με Βιτόλο


Ο Βιτόλο θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω τιμωρίας Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του δεν αποκλείστηκε από τον ατζέντη του, τον Ραφαέλ Θούρο. Ο Ισπανός ατζέντης του Βίκτορ Βιτόλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανική ιστοσελίδα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο μέσος του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Αναφέρει ότι πολλοί είναι οι σύλλογοι που βλέπουν με καλό μάτι τον επαναπατρισμό του, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε στην Ελλάδα. Ο Θούρο είπε χαρακτηριστικά: "Ο Βίκτορ περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα. Στον ΠΑΟΚ έχει πολλές συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα. Ο κόσμος της ομάδας τον αγαπάει κι αυτός είναι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που του συμπεριφέρονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Έχει πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά η επιστροφή στην πατρίδα του αποτελεί γι' αυτόν κίνητρο. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης μου θα αξιολογήσει όποια περίπτωση φτάσει στα χέρια του. Πρέπει, όμως, η ομάδα αυτή να έχει ευρωπαϊκές φιλοδοξίες".

Για το ενδιαφέρον της Τενερίφης συγκεκριμένα, είπε: "Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει ο Βίκτορ με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι θέμα αυτού που θα κληθεί να πληρώσει. Ενδεχόμενη αποχώρηση του Βιτόλο θα συζητηθεί πρώτα με τον ΠΑΟΚ και μετά με τις άλλες ομάδες. Η περίπτωση της Τενερίφης είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και δεν νομίζω να προχωρήσει το θέμα".Την πόρτα του Βίκτορ Βιτόλο αναμένεται να χτυπήσει η Εσπανιόλ. Η καταλανική ομάδα είχε έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά εντυπωσιάστηκε από τον Ισπανό αμυντικό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: