Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Και η Κέλι στο ...τσιγκέλι!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_Hc8WIA5CxP.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4315.jpgΗ Κέλι Μπρουκ, 31 χρόνων (γεννημένη στις 23 Νοεμβρίου του 1979 ως Κέλι Αν Πάρσονς, με καταγωγή το Ρότσεστερ του Κεντ στην Αγγλία), είναι μοντέλο, ηθοποιός και ...σχεδιάστρια μαγιό, τα οποία φυσικά προωθεί με μέσο το καλλίγραμμο κορμί της.

Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών και φυσικά γρήγορα έκανε αίσθηση στο χώρο. Σύντομα δέχθηκε προτάσεις για προκλητικές φωτογραφήσεις από αρκετά περιοδικά (μεταξύ αυτών το Loaded και το FHM), ενώ το FHM την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο τρεις φορές ως τώρα και μάλιστα σε πολύ υψηλές θέσεις (5η το 2006, 17η το 2007, 3η το 2008).

Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες διαφημιστικά σποτ και έχει παίξει ήδη σε 11 ταινίες, με το ρόλο της γοργόνας (Fishtales) να την έχει χαρακτηρίσει. Σε αυτή την ταινία του 2007 συμπρωταγωνίστησε με τον τότε σύντροφό της, τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Μπίλι Ζέιν.

Νωρίτερα και για επτά ολόκληρα χρόνια είχε σχέση με τον σταρ του Χόλιγουντ, Τζέισον Στέιθαμ, ενώ μετά τον χωρισμό της με τον Ζέιν το 2007, ήρθε η ώρα να ...εμπλακεί με τον αθλητισμό και να έρθει στο "Ημίχρονο"!

Πώς; Από τον Σεπτέμβριο του 2008 είναι ζευγάρι με τον Ντάνι Τσιπριάνι. Ο 23χρονος Τσιπριάνι είναι Άγγλος στην καταγωγή, παίκτης του ράγκμπι και αγωνίζεται από το 2004 στους Λόντον Ουάσπς, ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία (Μέλμπουρν Ρέμπελς) μετά το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: