Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Θέλει τελικό Κυπέλλου ο Ρανιέρι


Ο Κλαούντιο Ρανιέρι με τη φόρμα της Ρόμα Να τελειώσουν αυτό που άρχισαν στον πρώτο ημιτελικό (2-0) με αντίπαλο την Ουντινέζε και να πάρουν το "εισιτήριο" για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ζήτησε από τους παίκτες της Ρόμα ο προπονητής τους Κλάουντιο Ρανιέρι, εν όψει της ρεβάνς που διεξάγεται την Τετάρτη στο Φρίουλι.

"Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό, αλλά για να τα καταφέρουμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όπως πάντα, γιατί δεν θα είναι εύκολος αγώνας", ξεκαθάρισε ο Ιταλός τεχνικός. "Η Ουντινέζε διανύει περίοδο φόρμας και παίζει πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι", συμπλήρωσε, ενώ απάντησε αρνητικά, ερωτηθείς για το αν το ματς του κυπέλλου θα κουράσει τους "τζαλορόσι" ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τη Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα. "Όχι, καθόλου. Απογοητευτήκαμε πολύ όταν αποκλειστήκαμε από το Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θέλουμε να δώσουμε το παρών σε έναν τελικό στην έδρα μας", σχολίασε.

Αναφερόμενος στο πρόστιμο των 20.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον Φραντσέσκο Τότι για τη χειρονομία στους οπαδούς της Λάτσιο στο ντέρμπι των δύο ομάδων, ο Ρανιέρι προσπάθησε να δώσει τέλος στη συζήτηση. "Υπάρχει πάντα ένταση στα ντέρμπι της Ρώμης. Ο Φραντσέσκο έχει ήδη ζητήσει συγνώμη, οπότε ας τελειώσουμε το θέμα εδώ", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: