Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ντε Καμάργκο: "Μου πάνε τα κόκκινα"


O Ιγκόρ Ντε Καμάργκο Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τους αγώνες που έδωσε η Σταντάρ Λιέγης με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, αντίστοιχα. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι πολιτογραφημένος Βέλγος με δηλώσεις του στον "Πρωταθλητή" δήλωσε πως θέλει να έρθει στο λιμάνι και να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

"Φυσικά και θέλω να έρθω", δήλωσε αρχικά ο Ντε Καμάργκο για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Μου αρέσει το κόκκινο χρώμα. Όταν υπάρχει η προοπτική να πας σε μία ομάδα που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από το σύλλογο στον οποίο αγωνίζομαι τώρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το βελγικό".

"Παίξαμε φέτος με δύο ομάδες από τη χώρα σας και διαπίστωσα και από κοντά πως έχετε κάνει πολλά βήματα προόδου. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά είναι καλό να βγει πρώτος στα πλέι οφ και έτσι να παίξει στα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Το Champions League αποτελεί πάντα κίνητρο", τόνισε για να προσθέσει:

"Έζησα την ατμόσφαιρα και στο Καραϊσκάκη, όταν αγωνιστήκαμε με τον Ολυμπιακό για το Champions League και νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι του στυλ μου. Μου ταιριάζει αυτό το επιθετικό πνεύμα που έχει ο Ολυμπιακός".

Καταλήγοντας αποκάλυψε και τις επαφές που έχουν ήδη γίνει: "Με έχουν ενημερώσει και μένα οι μάνατζέρ μου για κάποιες επαφές. Υπάρχει βέβαια και η ομάδα μου με την οποία έχω συμβόλαιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: