Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αρέσει στον Ντούσαν ο Πλεσίς, της Λίβερπουλ. Άλλα ονόματα

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_roIO6vpPVg.jpgΟ Νταμιάν Πλεσίς φαίνεται ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.Ο 22χρονος αμυντικός μέσος της Λίβερπουλ αρέσει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνάντηση που θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με τους ανθρώπους των ‘ρεντς’ για την παράταση στον δανεισμό του Νέμεθ, θα ζητήσει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ‘Ένωσης’ τη νέα περίοδο και ο νεαρός Γάλλος.

Εξάλλου, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα ‘Sportday’, η ΟΥΕΦΑ επιτρέπει από μία ομάδα να παραχωρήσει το πολύ δύο παίκτες δανεικούς σε μία άλλη. Πλην του Νέμεθ δηλαδή, κι αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Πλασίς, οι ‘κιτρινόμαυροι’ έχουν στη λίστα τους και τους Κρις Μαβινγκα και Ναμπίλ Ελ Ζαρ από τη Λίβερπουλ, αριστερός μπακ και εξτρέμ, αντίστοιχα.

Η λίστα από Ελλάδα

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα ‘Εξέδρα, από τη συνάντηση Μπάγεβιτς-Αδαμίδη προκύπτει ότι οι τέσσερις βασικοί στόχοι είναι οι: Λυμπερόπουλος, Ζεοβάνι, Σεγούντο Καστίγιο και Στάθης Ταυλαρίδης.

Παράλληλα, η λίστα με τα ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν από την Ελλάδα, περιλαμβάνει τους: Σταύρο Σταθάκη, Θοδωρή Βασιλακάκη, Ανδρέα Τάτο, Δημήτρη Ανάκογλου, Θοδωρή Μπέριο και Χρήστο Πουρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: