Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Οργή στην Ιντερ για Μπαλοτέλι


Ο Μπαλοτέλι της Ιντερ... Η Ιντερ πανηγυρίζει για τη νίκη με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα στο «Μεάτσα», στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όλοι στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας Ιταλίας είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος, εκνευρισμένος από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων, πέταξε την φανέλα των «νερατζούρι» μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Οι φίλαθλοι δεν συγχώρεσαν τον 19χρονο φορ, που είχε δηλώσει ότι είναι οπαδός της «μισητής» Μίλαν, και τον αποδοκίμασαν έντονα, όταν μπήκε αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι. Η ενέργεια του να πετάξει την φανέλα έριξε λάδι στην φωτιά και χαρακτηριστικό είναι η επίθεση που δέχθηκε, κατά την αποχώρηση των ομάδων στην φυσούνα των αποδυτηρίων, από τον Μάρκο Ματεράτσι.

Και οι αντιδράσεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς χρειάστηκε η παρέμβαση του ίδιου του ιδιοκτήτη της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι, για να μπορέσει ο Μπαλοτέλι να αποχωρήσει με το αυτοκίνητο του από το γήπεδο. Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο νεαρός σταρ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μιλάνου.

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς που είχε στο παρελθόν ανάλογα προβλήματα με τους οπαδούς της Ίντερ, επισήμανε πως δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του νεαρού συμπαίκτη του: «Κι εγώ πέρασα δύσκολα με τους οπαδούς, αλλά δεν έκανα έτσι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του. Είμαι πατέρας τριών παιδιών και νομίζω ότι συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. Μοιάζει λες και υπέφερε από κάτι όταν ήταν μικρός. Και εγώ είχα προβλήματα κάποτε με τους οπαδούς μας, αλλά ποτέ δεν έκανα έτσι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: