Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ριζικές αλλαγές στη Γιουβέντους

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν είναι δεδομένο ότι θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο στρατόπεδο της Γιουβέντους. Ήδη στην Ιταλία ακούγεται ότι ο Τζιανλούκα Βιάλι θα αναλάβει ρόλο προέδρου. Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν κουραστεί από τον Ζαν Κλοντ Μπλαν, ο οποίος πήρε τη θέση του Τζιοβάνι Κόμπολι Τζίλι στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Ο πρώτος έχει δεχθεί αυστηρή κριτική για τα αποτυχημένα αποτελέσματα της «γηραιάς κυρίας» στο πρωτάθλημα και η καρέκλα του τρίζει.

Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός, ότι άνθρωπος της Γιουβέντους αποκάλυψε πως προσπαθεί να πείσει τον Βιάλι να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στον σύλλογο. Παρόλα αυτά ο πρώην άσος του ιταλικού ποδοσφαίρου και της ομάδας του Τορίνο, απέρριψε την πρόταση που του έκαναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιάλι απολαμβάνει την εύνοια της οικογένειας Ανιέλι, η οποία θα ήθελε να τον δει στην προεδρία της Γιουβέντους με τεχνικό διευθυντή τον Μαρτσέλο Λίπι. Όσο την θέση του προπονητή το τελευταίο διάστημα ακούγεται και πάλι το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: