Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Κουμορτζί: "Δεν έκανα ποτέ δηλώσεις"


Ο Κουμορτζί πανηγυρίζει με τον Μανιάτη το γκολ επί του Αστέρα  Τρίπολης Ο Μπερνάρντ Γιάο Κουμορτζί, θέλησε την Τρίτη να διευκρινήσει κάποια πράγματα αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κάνει δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, με τις οποίες αποκάλυψε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού.

Φυσικά το αρνήθηκε και στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου ανέφερε: "Ο Μπενάρντ Κουμορτζί προέβη σε δηλώσεις στις προσωπική του ιστοσελίδα, αναφορικά με δημοσιεύματα που τον αφορούν. Στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου αναφέρει:

"Εχοντας πλέον συμπληρώσει τον τρίτο μου χρόνο στην Ελλάδα και θεωρώντας, από αυτά που ξέρω, ότι η Ελληνική δημοσιογραφία είναι αρκετά καλή, σοκαρίσθηκα από το 60% των αθλητικών μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων αθλητικού Τύπου που μετέφεραν μια υποτιθέμενη είδηση από το Ghanaweb.com, οτι ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έχει απορρίψει μια προσφορά του Παναθηναϊκού αξίας 1.2 εκατομμυρίων ευρώ για τις υπηρεσίες μου.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά, ότι αυτή η είδηση πηγάζει από ένα άρθρο που εμφανίστηκε την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 στη κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://discussions.ghanaweb.com/viewtopic.php?t=120122

Για όσους γνωρίζουν το διαδίκτυο, αυτό είναι απλώς ένα φόρουμ φιλάθλων, στο οποίο κάποιος φίλαθλος δημοσιοποίησε μια άποψή του. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέση κάποιου δημοσιογράφου ή μέλους του εν λόγω διαδικτυακού τόπου.
Επιπροσθέτως, ο φίλαθλος ανέφερε την πηγή της είδησης του, που δεν ήταν άλλη από την Ελληνική ιστοσελίδα www.rednews.gr και συγκεκριμένα στη κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.rednews.gr/football.aspx?nid=3755&cid=n

Η είδηση αυτή δημοσιεύτηκε το Σάββατο 17 Απριλίου 2010 και ανέφερε ότι η προσφορά του Παναθηναϊκού για την απόκτησή μου απορρίφθηκε από τον Πανιώνιο.

Ξεκίνησα λοιπόν να αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν Έλληνες δημοσιογράφοι να αρχίζουν ξαφνικά να μεταφέρουν υποτιθέμενα μια δημοσίευση από το Ghanaweb, ενώ στην πραγματικότητα ο εν λόγω φίλαθλος αλίευσε την είδηση από μια Ελληνική πηγή, νωρίτερα το Σάββατο;

Αυτοί που θα πρέπει να ερωτηθούν είναι οι συντάκτες του κειμένου από το rednews.gr για διευκρινήσεις αντί να χρησιμοποιείται το Ghanaweb και ένας απλός φίλαθλος ως η πηγή αυτής της είδησης.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω, ότι η δημοσίευση από το sport24.gr δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική κατάσταση και γι' αυτό το λόγο πρέπει να αγνοηθεί.

Ανήκω ακόμα στο δυναμικό του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ και είμαι συγκεντρωμένος στο να παίζω ποδόσφαιρο όσο καλύτερα μπορώ. Θα μετακινηθώ σε άλλο Σύλλογο μόνο στη περίπτωση που οι συμφωνίες επιτευχθούν ανάμεσα σε εμένα, τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ και το νέο Σύλλογο όποιος και εάν είναι, είτε λέγεται Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αρσεναλ ή οτιδήποτε άλλο.
Εως τότε είμαι ακόμα ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Μπέναρντ Γιάο Κουμόρτζι
Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: