Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια...


Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Με... συνοπτικές διαδικασίες εξαντλήθηκαν τα 23.480 εισιτήρια που αντιστοιχούσαν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αρη το Σάββατο. Φυσικά αυτά δεν κάλυψαν ούτε τις ανάγκες των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας του "τριφυλλιού", αφού για τη φετινή χρονιά η "πράσινη" ΠΑΕ είχε διαθέσει 25.005 "κομμάτια".

Οι ουρές που σχηματίστηκαν στα εκδοτήρια άρχισαν να σχηματίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες. Γύρω στις 10 π.μ. ο περιβάλλων χώρος της Θύρας των Επισήμων του "Σπύρος Λούης" είχε γεμίσει ασφυκτικά. Τελικά το απόγευμα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το sold out!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line εξαντλήθηκαν. Τα εισιτήρια που διατέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ αφορούσαν μόνο στους κατόχους καρτών διαρκείας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά τόσο για την άμεση ανταπόκριση όσο και για την κατανόηση που επέδειξαν για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια που διατέθηκαν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν λιγότερα από το σύνολο των κατόχων καρτών διαρκείας και για το λόγο αυτό δεν ήταν εφικτό να ικανοποιηθούν όλοι".

Πρόβλημα με Σεϊταρίδη
Πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Αρη. Λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και δεν κατέστη δυνατό να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Ο διεθνής δεξιός μπακ θα υποβληθεί αύριο σε ιατρικές εξατάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο ομάδες και να επιδίδονται σε παιχνίδι με 4 εστίες. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Λέτο, Δάρλας και Μαχλελής.

Στο μεταξύ, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου με τον ’ρη. Η διάθεσή τους ξεκίνησε σήμερα το πρωί και το απόγευμα είχαν "εξαφανιστεί". Ως γνωστό, τα εισιτήρια διατέθηκαν στους κατόχους διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: