Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Υμνοι αλλά και χολή για Μουρίνιο!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/20b2ac9768a34e38447f67a2215eca7e_L.jpg?1271830123?1271830123?1271830123Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε την απάντησή του στη Μπαρτσελόνα για το αν είναι ακόμα μεταφραστής και απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στο κόσμο. Όπως ήταν φυσικό ο Τύπος της Μαδρίτης, αλλά και όλη η Πορτογαλία αποθεώνει τον Special One. Η Marca ανήμερα του ημιτελικού έγραφε: «Ζοσέ, η Ρεάλ βασίζεται σε σένα», και ο ίδιος ο Πορτογάλος αποφάσισε να δώσει μία ποδοσφαιρική παράσταση που ο κόσμος θα θυμάται καιρό. Έτσι, ο Τύπος της Μαδρίτης όπως είναι λογικό τον αποθεώνει, αφού βλέπει ότι το όνειρο της Μπαρτσελόνα να το σηκώσει μέσα στο «Μπερναμπέου» δυσκόλεψε αρκετά.

«Ο Μουρίνιο έδωσε ένα μάθημα στον Πεπ» έχει τίτλο η Marca η οποία στη συνέχεια αναφέρει. «Ο Μουρίνιο είχε προειδοποιήσει ότι αυτή η Ίντερ δεν θα έχει καμία σχέση με την Ίντερ του Νοεμβρίου. Ο Μουρίνιο έδωσε ένα μάθημα στον Γκουαρντιόλα και τώρα ο Καταλανός θα πρέπει να απαντήσει».

Η άλλη μεγάλη εφημερίδα της Μαδρίτης, η As, τιτλοφορεί: «Ο Μουρίνιο κέρδισε την πρώτη μάχη» και προσθέτει: «Μία Ίντερ ανώτερη, καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, παρακινούμενη από τον Μουρίνιο, άφησε την Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να σημειώσει το 2-0 του αγώνα των ομίλων ένα θέλει να βρεθεί στο τελικό της Μαδρίτης».

Αντίθετα, στην Βαρκελώνη ο Τύπος ασχολείται με την διαιτησία του Πορτογάλου Μπενκερένσα με την Sport να έχει τίτλο: «Η Ίντερ και η διαιτησία κέρδισαν την Μπάρτσα» και παρακάτω αναφέρεται στον τεχνικό της Ίντερ λέγοντας ότι προκαλεί την Μπαρτσελόνα με τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της η elmundodeportivo δίνει ήδη το σύνθημα για τη ρεβάνς στηριζόμενη στο επιβλητικό Καμπ Νου, ενώ κάνει ειδική αναφορά στον διαιτητή του αγώνα και συμπατριώτη του Μουρίνιο, τον Ολεγκάριο Μπενκερένσα, τον οποίος χαρακτηρίζει ως πιστό φίλο του Special One.

Όσον αφορά τις Abola και Record, αφου αναφέρουν ότι ο συμπατριώτης τους είναι πολύ κοντά σε άλλο ένα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, στέκονται στις δηλώσεις του ότι την Ίντερ θα την περιμένει κόλαση στη ρεβάνς μετά τις ενέργειες των παικτών της Μπαρτσελόνα να διανμαρτυρηθούν στον διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: