Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τόρες: "Εμείς το φαβορί και μετά η Αγγλία"

http://www.contra.gr/images/m/torres_200410_m.jpgΤο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής πλησιάζει και οι εκτιμήσεις των παικτών για τα φαβορί της διοργάνωσης συνεχίζονται. Ο Φερνάντο Τόρες τονίζει πως η Αγγλία του Φάμπιο Καπέλο είναι...ισχυρό χαρτί για την κατάκτηση του τροπαίου και ο ίδιος θα ήθελε να αντιμετωπίσει τα «λιοντάρια» στον τελικό.

“Αν η Αγγλία ξεπεράσει τα πνευματικά της εμπόδια τότε η Ισπανία κόντρα στην Αγγλία θα είναι ένας εξαιρετικός τελικός για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι άνθρωποι λένε ότι η Ισπανία έχει την καλύτερη 11άδα στον κόσμο, αλλά όταν βλέπεις την Αγγλία στα χαρτιά έχει τη δεύτερη καλύτερη», δήλωσε ο επιθετικός της Λίβερπουλ.

O Iσπανός επιθετικός αναγνωρίζει πως υπάρχουν παίκτες της εθνικής Αγγλίας που είναι κορυφαίοι στον τομέα τους: «Έχουν δύο από τους καλύτερους αμυντικούς, τον Τζον Τέρι και τον Ρίο Φέρντιναντ. Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο καλύτερος μέσος στον πλανήτη και ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες μαζί με τον Μέσι. Είναι δύσκολο να διαπιστώσεις αδυναμίες στην ομάδα της Αγγλίας. Αυτό που χρειάζονται είναι να σπάσουν τους πνευματικούς του φραγμούς», υποστήριξε ο βασικός επιθετικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Τόρες έχει υποβληθεί σε εγχείριση στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και παρά τις προβλέψεις που τον θέλουν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου λογικά θα δηλώσει «παρών» στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: