Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Κατά Κούπερ ...ευαγγέλιο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f30308041cc3c69c1d7fe6012be326a3_L.jpg?1271825474?1271825474?1271825474Προσοχή στην εξωγηπεδική τους ζωή, ηρεμία και συγκέντρωση στους στόχους της ομάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου Έκτορ Ραούλ Κούπερ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο.

Ο «Έκτωρας», όπως αποκαλούν τον προπονητή του Άρη οι οπαδοί των «κίτρινων» βρέθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να είναι «παρών» στην κλήρωση της διαδικασίας των play off.

Ο Αργεντίνος τεχνικός επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του την προετοιμασία της ομάδας για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της 24ης Απριλίου, δίνοντας στους παίκτες του μακεδονικού συλλόγου αρκετές συμβουλές που πρέπει να ...τηρήσουν.

«Να είστε ήρεμοι, να μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας με την ομάδα και να προσέχετε τη ζωή σας», συνέστησε ο Κούπερ στους παίκτες του, αφού είναι γνωστό ότι ο έμπειρος τεχνικός ...τηρεί ευλαβικά τις παραπάνω συμβουλές και θέλει οι ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες που προπονεί να τις τηρούν ...ευλαβικά.

Κανονικά ο Κάλβο

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Τόνι Κάλβο, χωρίς πάντως να τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο μεγάλο τελικό.
Ο Ισπανός εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και γι’ αυτό το λόγο προφυλάχθηκε και χθες.
Ο Εκτορ Κούπερ μίλησε τόσο με τον Κάλβο όσο και με το ιατρικό τιμ και συναίνεσε στη νέα απουσία του νεαρού μεσοεπιθετικού, προκειμένου ο τελευταίος να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.
Άλλωστε, από σήμερα ο Κάλβο θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.
Παράλληλα, ο Αργεντίνος προπονητής κρατάει «κλειστά» τα χαρτιά του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με το «τριφύλλι» και πιθανότατα δεν θα δείξει καθόλου το σχήμα που θα ακολουθήσει στις προπονήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Η συνέντευξη Τύπου του Κούπερ

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αποφασιστεί πως ο Αρης θα κάνει την τελευταία του προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. στο ΟΑΚΑ.
Χθες ανακοινώθηκε ότι η συνέντευξη Τύπου του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, στην οποία θα μετέχει και ένας ποδοσφαιριστής του Αρη, θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ., μισή ώρα νωρίτερα από αυτήν του προπονητή του Παναθηναϊκού.
Η αποστολή του Αρη θα βρίσκεται στην Αθήνα από νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: