Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Γεωργάτος για Ίντερ

Για την Ίντερ και τον Μουρίνιο μίλησε στον ραδιοφωνικό Σταθμό «Sentra 103,3» ο Γρηγόρης Γεωργάτος.Ο πρώην άσος των «νερατζούρι» τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Μιλανέζοι διαθέτουν και πάθος και δύναμη, ωστόσο τους λείπουν οι τίτλοι που θα τους καθιερώσουν στις μεγάλες ομάδες.
Αναλυτικά:
Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα: «Η Ίντερ φέτος με τον Μουρίνιο έχει πάθος και δύναμη στον τρόπο παιχνιδιού της και το έδειξε και χθες. Επειδή έπαιζε με την Μπαρτσελόνα, η οποία παίζει την καλύτερη μπάλα στον πλανήτη, δεν γίνεται να λέμε ότι η Ίντερ είναι σε χαμηλό επίπεδο από τη στιγμή που διαθέτει παίκτες παγκοσμίου κλάσης. Η Ίντερ απλά δεν έχει τους τίτλους που την καθιερώνει στις μεγάλες ομάδες».

Για την επιστροφή του στην Ίντερ και τον Κούπερ: «Δεν ήταν θέμα προπονητή, ότι δεν με πίστεψε. Το σημαντικό ήταν ότι αν ήθελα να παίξω και είχα βάλει το μυαλό μου να μείνω, θα γινόταν. Δεν είναι θέμα προπονητή, αν είχα βάλει στο μυαλό ότι θα παίξω θα έπαιζα, αλλά εγώ δεν το ήθελα».
Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ίντερ: «Η Ίντερ έπαιξε το ματς που περίμενα. Έχει έναν τεχνικό ο οποίος είναι εκπληκτικός στο να σου μεταδίδει το πάθος και την τακτική σε ένα ματς Οι παίκτες ακολούθησαν πιστά τις εντολές του Μουρίνιο, τους βγήκαν και οι φάσεις και κέρδισαν».
Για τη Μπαρτσελόνα και τον Μέσι: «Εγώ πιστεύω στην μέρα μιας ομάδα και ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Ξέρουμε ότι το στιλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, που αν βρεθεί στην μέρα της δεν την αντιμετωπίζεις εύκολα. Κατά 40 με 50 τις εκατό δεν ήταν σε καλή μέρα η Μπαρτσελόνα. Ο Ντάνι Άλβες ήταν κακός, ο Μέσι δεν πήρε πρωτοβουλίες, μόνο ο Πέδρο προσπάθησε και ο Ιμπραίμοβιτς δεν ήταν καλός. Η Μπαρτσελόνα βασίζεται στον Μέσι., ο οποίος δεν πήρε μπάλα και αυτό βοήθησε την Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο δεκάλεπτο είχε την κατοχή και έβαλε το γκολ. Μετά η Ίντερ πίεσε και ισοφάρισε. Εγώ δεν είπα ότι γενικά δεν ήταν η μέρα της, αλλά, η μέρα ορισμένων παικτών για την ομάδα της Μπαρτσελόνα και λογικό να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».

Για την ρεβάνς στο Κάμπ Νου: «Χθες, είδαμε στα τελευταία λεπτά την Μπαρτσελόνα να πιέζει την Ίντερ. Πιστεύω ότι αυτό θα το δούμε και στην Ισπανία και η Ίντερ θα έχει δύσκολη νύχτα».
Για το αν θα θέλει να είναι στον τελικό στην Μαδρίτη αν προκριθεί η Ίντερ: «Θα πήγαινα και χθες αλλά λόγο των ακυρώσεων των πτήσεων δεν πήγα. Γενικά έχω ακόμα επαφές με πρώην συμπαίκτες μου στην Ίντερ. Στο Μιλάνο πηγαίνω για λίγο και παρακολουθώ και αγώνες της Ίντερ».
Για το αν χτες η Ίντερ έπαιξε την καλύτερη μπάλα για την φετινή σεζόν: «Ο Μιλίτο έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη με την φανέλα της Ίντερ. Ήταν ένα στοίχημα που πήραν οι άνθρωποι του συλλόγου και μην ξεχνάμε ότι παίζει και ένας από τους καλύτερους φορ του κόσμου, ο Ετό. Έχει παίκτες σκληροτράχηλους και ικανούς να σου κάνουν την ζημιά. Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα, με καλό πρόεδρο και έχει έναν τρομερό κόσμο».

Για την οικογένεια Μοράτι: «Ο Μοράτι έχει μαράζι για τον Ευρωπαϊκό τίτλο. Στον πρόεδρο η ομάδα αυτή είναι η ίδια του η ζωή. Δεν πιστεύω να σταματήσει ακόμα και αν δεν πάρει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης. Θα συνεχίσουν και οι επόμενες γενιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: