Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

«Μυστικό» πρόγραμμα από Σάντος

«Μυστικό» πρόγραμμα από Σάντος

Ένα τριήμερο μυστικών και κλειστών προπονήσεων έβαλε στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας ο Φερνάντο Σάντος, προκειμένου να κάνει τους δικούς του σχεδιασμούς μακριά από τα μάτια δημοσιογράφων και φιλάθλων, ενώ ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό θα δώσει ανάσες ξεκούρασης και φρεσκάδας στους παίκτες.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο επόμενο τριήμερο στην Τούμπα, με κλειστές τις πόρτες και αυτό σημαίνει πως η σωματική επιβάρυνση θα είναι σαφώς μικρότερη για τους παίκτες, αφού όπως είπε και στο παρελθόν ο Σάντος, το γήπεδο της Σουρωτής, με τον χλοοτάπητα που έχει επιβαρύνει τα πόδια των παικτών διπλά.

Ετσι ο πορτογάλος τεχνικός ελπίζει πως στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας οι παίκτες του θα είναι στην πιο καλή φυσική κατάσταση τους για να μπουν σ’ αυτό τον μικρό «μαραθώνιο» με πολλές δυνάμεις και την καλύτερη δυνατή διάθεση.

Πάντως χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε μια νέα παρουσία, αυτήν του Μπράϊς Μουν που μετά την εβδομαδιαία άδεια του γύρισε στο αθλητικό κέντρο και έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ομάδας.

Οσον αφορά τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, αυτός ούτε και χθες μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα ακολουθώντας και πάλι ατομικό, αλλά σε πιο υψηλούς ρυθμούς ευελπιστώντας πως μέσα στην εβδομάδα θα κάνει την επιστροφή του ώστε να είναι κι αυτός διαθέσιμος για τον αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ στις 28 του μήνα.

Τώρα για τον πρώτο αγώνα των πλέϊ-οφ ο Σάντος όπως είναι γνωστό, θα έχει άλλες τρείς προσθήκες. Των παικτών που ξεχρέωσαν με τα υπόλοιπα καρτών. Οι Κοντρέρας, Ιβιτς θα είναι σίγουρα στον κορμό της ομάδας στην πρεμιέρα των πλέϊ-οφ και ο Μαλεζάς διεκδικεί με βάσιμες ελπίδες την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο ΠΑΟΚ έτσι με τους συσχετισμούς αυτούς θα εγκαταλείψει το 4-4-2, εκτός και αν ο τεχνικός του επιλέξει αυτό το σύστημα με διαφορετικά από ότι στο τελευταίο παιχνίδι πρόσωπα.

Σε ό,τι αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία για τον οποίο εκκρεμεί η απολογία αύριο, είναι βέβαιο πως δεν παραστεί αυτοπροσώπως αλλά θα απολογηθεί με υπόμνημα που θα μεταφέρει ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: