Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Γκαρσία: Ο Άρης και ο λαός του αξίζουν την κούπα!

Την πεποίθησή του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Άρη εξέφρασε ο Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος τόνισε πως θέλει το τρόπαιο περισσότερο για τον κόσμο των «κίτρινων».Ο Βολιβιανός μέσος του Άρη, φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Άρης, αλλά και για τον χθεσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον παροξυσμό των οπαδών και αν διψάνε το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές ανέφερε: «Είναι κάτι που δεν με εκπλήσσει καθόλου. Οι οπαδοί του ΑΡΗ είναι φανατικοί και κορυφαίοι. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί του πλανήτη και εξαφάνισαν τα εισιτήρια του τελικού. Ελπίζουμε να γίνουμε κομμάτι της ιστορίας στην ομάδα και να σηκώσουμε το τρόπαιο ψηλά. Έχουμε επίγνωση του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Για το πως προετοιμάζεται η ομάδα ενόψει του παιχνιδιού τόνισε: «Δυστυχώς πριν δυο χρόνια είχα τραυματιστεί και δεν συμμετείχα. Τώρα όμως είμαι έτοιμος και αν ο προπονητής με χρειαστεί θα είμαι εκεί να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Νιώθω πολύ καλά και ελπίζω να σηκώσουμε την κούπα γιατί ο ΑΡΗΣ και ο λαός του το αξίζουν».
Για το τι χρειάζεται η ομάδα σε έναν τελικό ώστε να αναδειχτεί νικήτρια είπε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Όσο αφορά στα συστήματα και την τακτική μας υπάρχει το προπονητικό επιτελείο και εμείς θα ακολουθήσουμε ότι μας υποδείξουν. Έχουμε την θέληση και την πεποίθηση που χρειάζεται για να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό. Έτσι θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε έναν μεγάλο θρίαμβο».

Ερωτηθείς για τον χθεσινό τελικό της Ίντερ με την Μπερτσελόνα και αν το πάθος πρέπει να είναι οδηγός για τον ΑΡΗ επεσήμανε: «Το παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν παιχνίδι τακτικής. Ήταν μια αναμέτρηση στη σκακιέρα δυο προπονητών, επομένως θεωρώ ότι θα είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της τακτικής για εμάς. Εμείς στον πάγκο μας έχουμε έναν προπονητή που μπορεί να ξεδιπλώσει κάθε κομμάτι τακτικής καλύτερα από τον καθένα».

Τέλος για τον κόσμο του ΑΡΗ που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ υπογράμμισε: «Εγώ αυτό που θέλω εκ των προτέρων είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις εικόνες που θα μας χαρίσουν. Πρέπει να ανταποκριθούμε γιατί τα συναισθήματα που θα μας χαρίσουν για άλλη μια φορά θα είναι μοναδικά. Θέλουμε να γίνουμε κομμάτι της ιστορίας και ελπίζουμε να μην τους απογοητεύσουμε. Μακάρι να εκπληρώσουμε την ευχή των χιλιάδων οπαδών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: