Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Οι μετοχές στον ΓΣ

Οι μετοχές στον ΓΣ

Σημαντική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα αναφορικά με το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ. Η επιθυμία των φιλάθλων φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα καθώς ο Αντώνης Ρέμος το αποφάσισε και άναψε το πράσινο φως ώστε να αλλάξουν χέρια οι μετοχές.
Συγκεκριμένα θα υπάρξει ένα ραντεβού του Θεόφιλόυ Πατελη με έναν νομικό εκπρόσωπο του Αντώνη Ρέμου, κ. Τσαμούρη, ώστε να πάρει ένα πληρεξούσιο που θα δίνει τις μετοχές στα χέρια του ΓΣ.
Ουσιαστικά θα πρόκειται για μια διαχείριση των μετοχών και θα πρέπει άμεσα να συγκληθεί γενική συνέλευση στην ΠΑΕ προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις.
Το ζητούμενο είναι η διοίκηση που θα προκύψει αν θα είναι μέσω πρωτοδικείου κάτι που φαντάζει να είναι και το πιθανότερο σενάριο στην δεδομένη χρονική στιγμή.
Με αυτά τα δεδομένα ο ΓΣ θα έχει δυναμικό ρόλο για το μέλλον της ΠΑΕ και θα μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα δώσουν ώθηση στους κυανόλευκους.
Πάντως εξελίξεις θα υπάρξουν και στον ΓΣ καθώς είναι πολύ πιθανό να κατατεθούν οι παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Άλλωστε υπήρχε η πρόθεση του Τάσου Αδαμίδη για κάτι τέτοιο , ενώ και ο Τριανταφύλλου άφηνε να εννοηθεί ότι οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση.
Όλα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για τους κυανόλευκους σε όλους τους τομείς τόσο στην ΠΑΕ όσο και στον ΓΣ.
Ίσως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεδιαλύνει το τοπίο και επιτέλους αυτός ο σύλλογος να βρει τον δρόμο που του αξίζει. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: