Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πρόκριση για Γιούβε

Με τον Μπουφόν ξανά στο τέρμα, τον Ντελ Πιέρο δημιουργό και τους Κράσιτς, Πέπε να σκοράρουν, η Γιουβέντους προκρίθηκε στους «8» του Coppa Italia με το 2-0 επί της Κατάνια. Ο Μπουφόν εμφανίστηκε ξανά σε αγώνα της Γιουβέντους για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πριν επτάμήνες, αλλά επειδή Μπιανκονέρι και... ατυχία είναι ταυτόσημα πλέον, ο Τόνι αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα πρώτα λεπτά λόγω τραυματισμού.

Τραυματισμός, πάντως, που δεν επηρέασε την εξέλιξη του ματς, καθώς με τον Ντελ Πιέρο αρκετά ορεξάτο η Μεγάλη Κυρία έκανε ευκαιρίες και στο 35' άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Κράσιτς, μετά από σέντρα του αρχηγού. Το ματς, ουσιαστικά, τελείωσε στο 54' με το 2-0 από τον Πέπε μετά από πάσα του Κιελίνι έπειτα από κόρνερ του Ντελ Πιέρο, ο οποίος λίγο αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ.

Προς το τέλος η Κατάνια πίεσε, ο Μπουφόν έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις και η Γιουβέντους προκρίθηκε για τον προημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: