Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Εποχή Πολέμη

Έτοιμος να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζεται ο Αδαμάντιος Πολέμης, μετά την στήριξη των υπολοίπων μετόχων του «τριφυλλιού». Ο μέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ είχε τις προηγούμενες ημέρες σειρά συνομιλιών με τους μετόχους της ομάδας και αφού πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, αναμένεται να βάλει υποψηφιότητα για την ανάληψη της προεδρίας.
Ο Πολέμης έμαθε τις προθέσεις των μετόχων και αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο είναι να διαπιστώσει το αν θα στηριχθεί η προσπάθειά του από όλες τις πλευρές. Όλα δείχνουν πως στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις έτσι ώστε ο Πολέμης να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να διαδεχθεί τον Γιάννη Βεκρή, ο οποίος εκτελεί το τελευταίο διάστημα καθήκοντα προσωρινού προέδρου. Επίσης, όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα διατηρηθεί σε αυτό μέσω εκπροσώπου.
Αντιθέτως, ο Νικόλας Πατέρας θα δώσει κανονικά το «παρών» στη Γενική Συνέλευση. Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν τον Νταμιέν Πλεσί πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν και πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Γάλλος πληρώνει τις μέτριες εμφανίσεις του και το πρόσφατο επεισόδιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τις αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς επίσης και παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και για τους οποίους δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωση της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: