Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Και όμως φοβάται τον Σουμάχερ!

Μπορεί να υπάρχουν πέντε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο γκριντ της Φόρμουλα 1 την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο Φερνάντο Αλόνσο… φοβάται τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Ισπανός πιστεύει πως αν ο Σούμι έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο θα επιστρέψει στις νίκες.

«Τώρα, τον Ιανουάριο, αν έπρεπε να πω ένα όνομα θα έλεγα του Μίκαελ. Είναι επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Είχε μια δύσκολη σεζόν, αλλά είναι ακόμη πρωταθλητης. Ανήκει στην κορυφαία κλάση και αν έχει το σωστό μονοθέσιο θα είναι ανταγωνιστικός», ήταν τα λόγια του πιλότου της σκουντερία.

Ο Σουμάχερ επέστρεψε πέρυσι στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ωστόσο δεν κατάφερε να θυμίσει κάτι από τον παλιό καλό του εαυτό, καθώς επισκιάστηκε από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ωστόσο, ο Αλόνσο δεν θα μπορούσε να μην παινέψει το σπίτι του, τονίζοντας πως η Ferrari την επόμενη σεζόν θα έχει πολύ καλό μονοθέσιο,

«Ευτυχώς τα μονοθέσια μας είναι καλύτερα των υπολοίπων έτσι ο πιο δύσκολος αντίπαλος θα είναι ο Φελίπε Μάσα», συμπλήρωσε ο Ισπανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: