Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μαντσίνι: «Μαλώνουμε για τους φωτογράφους»

Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την ένταση και τους διαπληκτισμούς των παικτών στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Αρχικά αστειεύτηκε τονίζοντας ότι το κάνουν για τις φωτογραφίες, όμως στη συνέχεια υπερασπίστηκε τους παίκτες του δηλώνοντας ότι οφείλεται στο πάθος.

«Κάποιες φορές παλεύουμε για να βγάλουν χρήματα οι φωτογράφοι πουλώντας τις εικόνες», τόνισε αρχικά αστειευόμενος ο τεχνικός των «πολιτών», που στη συνέχεια ανέλυσε τα περιστατικά δείχνοντας πάντως ότι δεν τον ενοχλούν καθόλου.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ήρθαν στα χέρια αρχικά ο Ζερόμ Μπόατεγκ με τον Μάριο Μπαλοτέλι και στη συνέχεια ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ με τον Κόλο Τουρέ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απλά θυμήθηκε ένα παρόμοιο δικό του περιστατικό παλιότερα, τονίζοντας ότι αυτά απλά συμβαίνουν:

«Έχω παίξει ποδόσφαιρο και ξέρω ότι αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε ομάδα. Όταν παθιάζεσαι και δίνεις το 100% είναι λογικό να ξεπερνάς κάποιες φορές τα όρια. Τουλάχιστον πέντε φορές στην καριέρα μου έχω εμπλακεί σε διαπληκτισμούς στην προπόνηση. Όταν ήμουν νέος τα είχα βάλει μάλιστα και με τον Τρεβόρ Φράνσις στην Σαμπντόρια. Δεν θυμάμαι τον λόγο γιατί πάνε 25 χρόνια από τότε, όμως θυμάμαι το επεισόδιο. Δεν με ενοχλεί λοιπόν που συμβαίνει αυτό. Απεναντίας μου αρέσει να βλέπω πάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: