Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ψωμιάδης: "Ο Κόσμι ήρθε για να δει παίκτη"!

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης παρέδωσε την Πέμπτη το βραβείο "best goal" στον Ντιέ και παράλληλα "έβγαλε είδηση" αναφορικά με τον Κόσμι.

Στην ερώτηση αν θα αναλάβει την ομάδα της Μακεδονίας ο Ιταλός τεχνικός, απάντησε: "Δεν υπάρχει θέμα Σέρζε Κόζμι. Προπονητής μας είναι ο Χένρικ Κάσπερτσακ και αυτός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρζε Κόζμι ήρθε και παρακολούθησε το παιχνίδι της Καβάλας με τον Άρη ως εκπρόσωπος ομάδας της Ιταλίας που ενδιαφέρεται για κάποιον ποδοσφαιριστή μας".

Βέβαια, από τα λεγόμενά του μπορεί κανείς να συμπεράνει πως το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει και την παραμονή του Κάσπερτσακ, καθώς ο παράγοντας της Καβάλας αναφέρεται μόνο στο ματς με τον Παναθηναϊκό και όχι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Ντιέ, αφού τόνισε την ικανοποίησή του για την βράβευσή του για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. "Σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο. Εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλό μας γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όμως ως Καβάλα και θέλοντας βήμα βήμα να φτάσουμε στο στόχο μας θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: