Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Προβληματίζει το κέντρο

Μια ακόμα λύση για τη μεσαία γραμμή θέλει ο Μάκης Χάβος, ενώ περιμένει και τον Ντάριο Φερνάντες. Ο Έλληνας τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτης, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει τα κενά των βασικών στελεχών της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή και ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει κάποιες επαφές. Ο Ολιβιέ Σορλέν αρνήθηκε να επιστρέψει στην Τούμπα και ο «Δικέφαλος» του Βορρά ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ντάριο Φερνάντες.
Ο Αργεντινός μέσος μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ως αριστερός χαφ και ως επιτελικός μέσος. Ο 32χρονος παίκτης θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει αυτή τη φορά τα ασπρόμαυρα, αντί για τα κιτρινόμαυρα που φορούσε πέρυσι και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε ο ΠΑΟΚ δε θα κινηθεί για την απόκτησή του.
Οι Ισραηλινοί αξιώνουν χρήματα για να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη και ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να καταβάλει χρήματα στην Μπεϊτάρ για να εντάξει τον Αργεντινό στο έμψυχο δυναμικό του. Επίσης, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Τενερίφης. Ο Γιάννης Ράλλης βρίσκεται κοντά στον Ισπανό μέσο και ενημερώνει τόσο τη διοίκηση της ομάδας, όσο και το τεχνικό επιτελείο για την πορεία της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: