Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τυχερός ο Μπόατενγκ, άτυχος ο Γκλέισον

Τυχερός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της SKODA Ξάνθης ήταν ο Τζορτζ Μπόατενγκ, στον οποίο έτυχε το φλουρί που αντιστοιχεί σε χρηματικό ποσό. Ο Σάντος Γκλέισον δεν κατάφερε και σήμερα να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης με όλη την ομάδα και πλέον η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

O Νίκος Παπαδόπουλος για μια ακόμη φόρα είδε τον Σάντος Γκλέισον να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα, ο Έλληνας τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βραζιλιάνου αμυντικού. Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι και την τακτική.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής στο Le Chalet, η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και τυχερός ήταν ο Μπόατενγκ στον οποίο έτυχε το φλουρί. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί επίσημοι, η επαγγελματική ομάδα, το ΤΕΠ, η εφηβική ομάδα αλλά και το προσωπικό της.

Ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου στην ομιλία του, τόνισε πως ενωμένη η SKODA ΞΑΝΘΗ θα ξεπεράσει και το τελευταίο εμπόδιο, αναφερόμενος στην κλήση της ομάδας από τον εισαγγελέα για τα συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Επίσης έδωσε ευχές σε όλα τα μέλη της ομάδας για υγεία, επιτυχίες προσωπικές και επίτευξη των στόχων της ομάδας. Στη συνέχεια έδωσε επιταγή για το Ψυχολογικό Κέντρο και το Γηροκομείο.

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων τόνισε το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας και προσωπικά του μεγαλομετόχου, Χρήστου Πανόπουλου, τονίζοντας την ευαισθησία που δείχνει η ΠΑΕ σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας, όπως είναι το Γηροκομείο Ξάνθης και το Ψυχολογικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: