Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κλείνει την πόρτα εξόδου ο Βενγκέρ

Καμία περίπτωση να αποχωρήσει παίκτης από την Άρσεναλ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να έχει κάποια απώλεια με τόσους πολλούς αγώνες να ακολουθούν για τους «κανονιέρηδες» και εφιστά την προσοχή αποκλειστικά στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Σε ερώτηση αν μπορεί να προκύψει κάποια αποχώρηση παίκτη ήταν κάθετος: «Όχι. Όχι σε αυτή την περίοδο». Το ίδιο αρνητικός φάνηκε και στο ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Άαρον Ράμσεϊ: «Όχι ούτε αυτός γιατί έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια μπροστά μας που θέλουμε τους πάντες υγιείς και διαθέσιμους».

Το μόνο που δείχνει να απασχολεί τον Βενγκέρ στην παρούσα φάση, είναι ο αγώνας με την ουραγό Γουέστ Χαμ το Σάββατο εκτός έδρας και αυτό θέλει να περάσει και στους παίκτες του, ζητώντας προσοχή και σεβασμό στον αντίπαλο:

«Από τη 12η θέση και κάτω όλες οι ομάδες απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους, οπότε δε σημαίνει κάτι από άποψη δυναμικότητας η τελευταία θέση προς το παρόν στη βαθμολογία. Είναι μία δύσκολη έδρα και αυτό δείχνει πόσο ενδιαφέρον και απαιτητικό έχει γίνει το πρωτάθλημα. Θα πάμε με αισιοδοξία για τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: