Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ερευνα κατά του ιταλού πρωθυπουργού για… εκπόρνευση ανηλίκων

Ερευνα κατά του ιταλού πρωθυπουργού ξεκινά η εισαγγελία του Μιλάνου με την κατηγορία της «υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων» και «κατάχρησης δικαιώματος».

Όπως γράφει η εφημερίδα Κορριέρε Ντέλα Σέρα, ο «Καβαλιέρε» κατηγορείται ότι φιλοξένησε στην βίλα του, στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, για διάφορα Σαββατοκύριακα, μια ανήλικη ιερόδουλη. Για να προσπαθήσει να αποκρύψει το όλο γεγονός -συνεχίζει η Κορριέρε- στις 27 και 28 Μαΐου, φέρεται να έκανε κατάχρηση του ρόλου του πρωθυπουργού, ώστε να ωθήσει τους υπεύθυνους της διεύθυνσης αστυνομίας του Μιλάνου, να αναθέσουν την φροντίδα της δεκαεπτάχρονης μαροκινής Καρίμα Ρούμπι Ελ Μαχρούμπ, σε περιφερειακή σύμβουλο του κόμματός του.

Κατά τον ιταλικό τύπο, έχουν πραγματοποιηθεί έφοδοι και έρευνες, σε γραφεία στενών συνεργατών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Υπενθυμίζεται ότι η Καρίμα, η οποία στο μεταξύ ενηλικιώθηκε, δήλωσε ότι παραβρέθηκε σε δύο τουλάχιστον δείπνα, μαζί με άλλους φιλοξενούμενους, σε έπαυλη του ιταλού πρωθυπουργού.

Μέχρι τώρα, ο δικηγόρος του ιταλού πρωθυπουργού, Νικκολό Γκεντίνι, είχε υποστηρίξει, ότι «ακόμη και αν υπήρξαν επαφές με συνοδούς πολυτελείας, ο πελάτης του δεν μπορεί να τιμωρηθεί, διότι πρέπει να θεωρηθεί, απλώς, ο τελικός χρήστης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: