Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τσεκάρει παίκτες ο Βαλβέρδε

Διάφορες περιπτώσεις παικτών εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση του ρόστερ το καλοκαίρι. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να γίνουν από τώρα οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε να μετακομίσουν στο Ρέντη ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι να δώσουν άμεσα λύσεις στους «ερυθρολεύκους».
Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, στη λίστα του Βάσκου τεχνικού έχουν προστεθεί δυο ονόματα ποδοσφαιριστών της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πρόκειται για τους Κάρλος Γκουρπέγκι και Πάμπλο Ορμπάιθ, τους οποίους φέρεται να γνωρίζει καλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Παράλληλα, η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες εξακολουθεί να απασχολεί τους «ερυθρολεύκους», ενώ το θέμα του Μπερνάρ Κουμορτζί δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στραμμένη την προσοχή του και στην εγχώρια αγορά και κυρίως στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τους Φορτούνη, Τάτο, Γεωργιάδη και Ανάκογλου να βρίσκονται στην σχετική λίστα, ενώ θετική άποψη υπάρχει και για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, της Κέρκυρας. Στα αγωνιστικά, ο Βαλβέρδε θα περιμένει την Παρασκευή να δει σε τι κατάσταση είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος την Πέμπτη είχε γυρίσει τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: