Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«Ανίκητος στην Τούμπα»!

Για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Όκκας. Τι είπε για το τι πρέπει να προσέξει ο «Δικέφαλος» αλλά και για τα δυνατά σημεία της ρωσικής ομάδας.
Ο Κύπριος άσος μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά τονίζοντας:.
«Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως φαντάζομαι ότι και ο ΠΑΟΚ δεν θα παραδοθεί. Ούτως ή άλλως ο "Δικέφαλος" είναι ικανός μέσα στην Τούμπα να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα. Αν λοιπόν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εντός έδρας, όλα είναι πιθανά.
Τακτικά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξει να καλύψει πρώτα τα νώτα του. Να είναι συμπαγής αμυντικά και να βασιστεί στο σύνολο. Απέναντί του θα βρεθεί μια ομάδα που δε συγχωρεί τα λάθη. Η ΤΣΣΚΑ μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου κάνει τη ζημιά και αυτό αποδείχτηκε με μας το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαία η περυσινή της πορεία στο Champions League, που έφτασε ως τα προημιτελικά, ούτε φυσικά τα φετινά της αποτελέσματα, όπου στους ομίλους έκανε περίπατο.
Για τα δυνατά σημεία της ΤΣΣΚΑ: «Το μεγάλο τους όπλο είναι η μεσοεπιθετική τους γραμμή. Από τη μέση και μπροστά είναι πραγματικά φωτιά. Δεν...ξέρεις ποιον να πρωτομαρκάρεις και που να στρέψεις την προσοχή σου. Ο ποδοσφαιριστής που με ενθουσίασε περισσότερο απ' όλους είναι ο Βάγκνερ Λαβ. Τρομερός παίκτης, με φοβερές ικανότητες, τεχνίτης, γρήγορος, επικίνδυνος. Οι άλλοι δύο που ξεχώρισα ιδιαίτερα είναι αυτοί που μας έβαλαν τα δύο γκολ στον πρώτο αγώνα στη Μόσχα, ο Τόσιτς και ο Ντούμπια».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε φέτος: «Νομίζω ότι ο αγώνας με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη ήταν από τους πιο ιδιαίτερους. Ο ΠΑΟΚ έκανε εκεί μια εμφάνιση παλικαρίσια και πήρε μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: