Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μέρες... Μαραντόνα

Με το ηθικό στα ύψη μετά την «τριάρα» στη Γιουβέντους, η Νάπολι υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο πιο σημαντικό ματς της 20ής αγωνιστικής στη Serie A. Η επικεφαλής της βαθμολογίας Μίλαν, στο πρώτο της μετά Ροναλντίνιο εποχής παιχνίδι, φιλοξενείται από την Λέτσε, ενώ η πρωταθλήτρια Ίντερ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αντεπίθεσή της με τον Λεονάρντο στον πάγκο, κόντρα στην Μπολόνια.

Στη Νάπολι ζουν μέρες Μαραντόνα. Η ομάδα του ιταλικού νότου ξεπέρασε γρήγορα την εκτός έδρας ήττα από την Ίντερ και κόντρα στη Γιουβέντους, την οποία φιλοδώρησε με τρία γκολ, έδειξε ότι μπορεί να αντέξει στην πίεση που φέρνει ο πρωταθλητισμός. Οι «παρτενοπέι» κόντρα στη Φιορεντίνα καλούνται να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Από την πλευρά της η πρωτοπόρος Μίλαν, αφού αποχαιρέτησε τον Ροναλντίνιο, καλείται να διατηρήσει –τουλάχιστον- τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζουν από τη δεύτερη Νάπολι. Οι «ροσονέρι» αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα στη Λέτσε, η οποία μπορεί φέτος να μην τα πηγαίνει καλά, όμως χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

Η Γιουβέντους ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα από την 16η αγωνιστική. Οι «μπιανκονέρι» μετά ατα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν πέσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, όμως έχουν την τύχη να αντιμετωπίζουν -εντός έδρας μάλιστα- την ουραγό Μπάρι. Παράλληλα, το κλίμα έχει βελτιωθεί κάπως το τελευταίο διάστημα μετά την πρόκριση στους ''8'' του Κυπέλλου Ιταλίας με νίκη 2-0 επί της Κατάνια, σε ένα ματς στο οποίο μετά από επτά μήνες επανεμφανίστηκε ο Μπουφόν.

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής:

Σάββατο, 15/01

Νάπολι-Φιορεντίνα (19:00)
Ίντερ-Μπολόνια (21:45)

Κυριακή, 16/01

Κάλιαρι-Παλέρμο (13:30)
Μπρέσια-Πάρμα (16:00)
Κατάνια-Κιέβο (16:00)
Τσεζένα-Ρόμα (16:00)
Τζένοα-Ουντινέζε (16:00)
Γιουβέντους-Μπάρι (16:00)
Λάτσιο-Σαμπντόρια (16:00)
Λέτσε-Μίλαν (21:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια: