Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κούλης: "Ο Ντέμης είπε την αλήθεια"

Ο Νίκος Κούλης, μίλησε στο "Novasports.gr" και τόνισε πως όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην επιστολή του είναι η αλήθεια. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, που από την πρώτη στιγμή ήταν στη μετοχική ομάδα του βετεράνου ποδοσφαιριστή, είπε χαρακτηριστικά: "Με χαροποίησε πολύ, αυτό που διάβασα στην ανακοίνωση του Ντέμη. Έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και καιρό. Είναι η αλήθεια και συμφωνώ σε όλα όσα έχει πει".

Στη συνέχεια ο κ. Κούλης αναφέρθηκε στους μετόχους: "Αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρόσφεραν τα πάντα σε μία δύσκολη περίοδο της ομάδας, γιατί τώρα έρχονται και απαξιώνουν τους ίδιους τους τους εαυτούς; Θα έπρεπε να αισθάνονται περήφανοι γιατί χωρίς τη συμμετοχή τους δεν θα είχε γίνει τίποτα. Σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά έγιναν και πολλά σωστά".

Για τον 48χρονο γυμναστή που πρότειναν στον Νικολαΐδη να γίνει τεχνικός, αλλά και τον παίκτη που η "Ένωση" πήρε μετά από απαίτηση μετόχου, δήλωσε: "Αν ήθελε να τους κατονομάσει θα το είχε κάνει. Δεν θα το κάνω εγώ αν και ξέρω ποιους εννοεί. Οι μόνοι που δεν ξέρω ποιοι είναι είναι οι παίκτες που του έστελνε ο Ψαριανός με sms.

Για το ότι ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα, υποστήριξε: "Ο κόσμος είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος, γιατί έχει αγαπήσει πολύ αυτή την ομάδα και πικράθηκε όταν το 2008 δεν πήραμε το πρωτάθλημα που μας άξιζε. Με το να τρώνε όμως τις σάρκες μας στην ουσία παίζουμε το παιχνίδι του προέδρου άλλης ομάδας που οργάνωσε την κλοπή του πρωταθλήματος εκείνη τη σεζόν. Αντί να είμαστε σε κόντρα μεταξύ μας, θα έπρεπε ο καθένας μας, από όποιο μετερίζι βρίσκεται να βοηθήσει την ομάδα να βρεθεί στη θέση που επιβάλλει η ιστορία της".

Τέλος για τις δηλώσεις και τα υπονοούμενα που άφησε ο Πέτρος Παππάς, είπε: "Η ΑΕΚ πρέπει να ευγνωμονεί και τον Πέτρο Παππά και το Νίκο Νοτιά, επειδή βοήθησαν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο".

Μετά το Νίκο Κούλη και ο Τάκης Κανελλόπουλος επιβεβαίωσε στο "Novasports.gr" ως ακριβή τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τονίζει παράλληλα, ότι προς το παρόν δεν θέλει να προβεί σε δηλώσεις αλλά προτίθεται να τοποθετηθεί δημόσια και να παραθέσει και άλλα στοιχεία σε περίπτωση που θεωρηθεί αναγκαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: