Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«Ούτε τηλέφωνο να μην με πάρουν»

Δεν είναι διατεθειμένος να ξεπουλήσει, όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες όπως ο Γεωργιάδης ή ο Ανάκογλου, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει πολύ περισσότερα από όσα ακούγονται και η οποιαδήποτε αποχώρηση θα γίνει το καλοκαίρι. Παράλληλα, τόνισε πως δεν έχει δεχτεί καμία σοβαρή πρόταση ως τώρα.

Για την πορεία του Πανσερραϊκού: «Είμαι ικανοποιημένος εδώ που είμαστε, αν και θα μπορούσαμε να ήμασταν και καλύτερα. Είχαμε τραυματισμούς ενώ παίζαμε με έναν επιθετικό. Το καλό ποδόσφαιρο πρέπει να συνοδεύεται με καλά αποτελέσματα».

Για τη σωτηρία: «Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Η σιγουριά προκύπτει από την καλή ομάδα που έχουμε. Την προηγούμενη φορά πέσαμε από τρεις άσχημες διαιτησίες. Από δύο ήττες υποβιβαστήκαμε».

Για τη αποχή του κόσμου: «Περιμέναμε περισσότερα από τον κόσμο, αλλά είναι δικαιολογημένος αφού υπάρχει οικονομική δυσκολία. Από το επόμενο παιχνίδι θα μειώσουμε τις τιμές. Σκεφτόμαστε να βάλουμε 10 ευρώ γενική είσοδο. Θα το κάνουμε ερασιτεχνικό. Το να πάρουμε 10.000 παραπάνω δεν μας σώζει. Δεν φτάνουν αυτά τα λεφτά για να σωθεί μια ομάδα».

Για το ενδιαφέρον για παίκτες του Πανσερραϊκού: «Παίκτες θα δώσουμε αν δεχθούμε σοβαρές προσφορές. Με αυτές που ακούω προς το παρόν αγοράζω 2-3 ποδοσφαιριστές κι εγώ. Δεν κάθομαι καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα νούμερα που ακούω. Με 300.000 χιλιάρικα δεν δίνουμε κανέναν (σ.σ τόσα φέρεται να προσφέρει η ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη). Αν δεν προσθέσουν έναν άσσο ας μην με πάρουν ούτε τηλέφωνο. Δεν ξεπουλάμε. Δεν ζήτησα βοήθεια από κανέναν. Ο Πανσερραϊκός θα είναι ο πρώτος που θα πάρει την αδειοδότηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: