Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Λάμπαρντ: «Δεν έχει σχέση ο Ρέι»

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία η απομάκρυνση του Ρέι Γουίλκινς από τον πάγκο της Τσέλσι για την κακή πορεία της ομάδας σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο μέσος των «μπλε» τονίζει ότι τα εξωαγωνιστικά προβλήματα είναι μεν πάντα σημαντικά, όμως το αρνητικό σερί οφείλεται σε έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ο βοηθός προπονητή της Τσέλσι, Ρέι Γουίλκινς αποτελεί εδώ και μήνες παρελθόν από την Τσέλσι με μία απόφαση που τότε ξάφνιασε πολλούς. Ήταν μία φυσιογνωμία ιδιαίτερα αγαπητή στους παίκτες της ομάδας και το δεξί χέρι του Κάρλο Αντσελότι, όμως ο Λάμπαρντ είναι ξεκάθαρος ότι δεν έχει να κάνει σχέση με την αγωνιστική κατηφόρα της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Πέρυσι φτάσαμε στο νταμπλ όλοι μαζί, σε συνεργασία με τον Ρέι, που τώρα δεν είναι μαζί μας. Η διοίκηση όμως είναι αυτή που αποφασίζει και αν δεν ήταν εδώ ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν θα είχαμε καταφέρει να κατακτήσουμε τρία πρωταθλήματα. Τα εξωαγωνιστικά είναι πολύ σημαντικά όμως και πάλι έχουμε μία ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε θεωρητικά. Αυτό όμως δεν το κάνουμε τον τελευταίο καιρό και η αποχώρηση του Ρέι σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία».

Στη συνέχεια ο Άγγλος άσος τονίζει ότι δεν πρέπει πια να κρύβονται, αλλά να παραδεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα και δείχνοντας εμπιστοσύνη στον προπονητή τους να επιστρέψουν στις νίκες:

«Προς στιγμή νιώθουμε ανασφαλείς. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη νίκη. Αν πιστεύουμε τον προπονητή και κάνουμε ότι μας λέει τότε θα γυρίσουμε την κατάσταση, αλλιώς όχι. Είναι μία δύσκολη περίοδος, ας μην κρυβόμαστε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: