Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«Αυτόνομη» κατά πάντων στον Ηρακλή

H «Αυτόνομη Θύρα 10″ έβγαλε ανακοίνωση για τον Ηρακλή:
«Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στο μυαλό μας υπήρχε μόνο μια εικόνα. Ο λαός του Ηρακλή να παραληρεί στις εξέδρες του Ο.Α.Κ.Α. στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Η κλήρωση η οποία είχε λάβει χώρα το πρωί εκείνης της ημέρας, μας έδινε αυτό το δικαίωμα.
Δυο εβδομάδες αργότερα αυτή η εικόνα σβήστηκε και τη θέση της πήραν η απογοήτευση, η πίκρα και ο θυμός.
Απογοήτευση γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και η συγκεκριμένη ήρθε στην κατάλληλη στιγμή ώστε να δείξουμε σε ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα ποια είναι η πραγματική θέση του Ηρακλή. Ήρθε στη κατάλληλη στιγμή ώστε να δείξουμε στους νέους οπαδούς μας ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μια κακή παρένθεση και ότι το DNA αυτού του συλλόγου, του επιβάλει να είναι πρωταγωνιστής. Ήρθε στη κατάλληλη στιγμή ώστε να συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο, να πουλήσουμε περισσότερη τρέλα, να ζεστάνουμε τις ψυχές μας. Ήρθε στη κατάλληλη στιγμή ώστε να δείξουμε σε Θεοδωρίδη, Μυτιληναίο, Σπανουδάκη και Ρέμο, ότι τα φράγκα, ο τεχνοκρατισμός και τα business plans, έρχονται δεύτερα. Πρώτο στοιχείο μιας επιτυχίας είναι η αγάπη για την ομάδα!!!
Πίκρα γιατί κλωτσήσαμε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς το στόχο που έβαλε ο σύνδεσμος μας όταν ιδρύθηκε, να αλλάξει αυτή τη μίζερη νοοτροπία που διέπει τον σύλλογο! Πίκρα γιατί ο Ηρακλής δεν αποκλείστηκε από κάποιο μεγαθήριο αλλά από μια νεοφώτιστη ομάδα, γεγονός που αποτελεί άλλο ένα πλήγμα στον ήδη χιλιοτραυματισμένο εγωισμό του κάθε οπαδού του Ηρακλή! Πίκρα γιατί δεν ξέρουμε για πόσο θα αντέξει αυτός ο κόσμος να ασχολείται ΜΟΝΟ με άσχημα γεγονότα, να βγαίνει στο δρόμο μόνο για να διαμαρτυρηθεί, να συσπειρώνεται μόνο για να αποτρέψει μια δυσάρεστη κατάσταση. Αυτό το μοναδικό φαινόμενο στην αδιάφορη Ελλάδα που ονομάζεται λαός του Ηρακλή χρειάζεται χαρές ΑΜΕΣΑ!!!
Θυμό προς τη διοίκηση, η οποία εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν τη κρισιμότητα τόσο του αγώνα στη Κέρκυρα όσο και αυτού στο Καυταντζόγλειο. Θυμό προς τη διοίκηση η οποία έπρεπε να ενισχύσει την ομάδα αγωνιστικά πριν τον επαναληπτικό αγώνα. Θυμό προς τη διοίκηση η οποία δε ρίσκαρε και τώρα το πληρώνουμε. Προτιμήσατε να περιμένετε να δείτε αν θα προκριθεί η ομάδα για να κάνετε τις απαραίτητες μεταγραφές οι οποίες θα σήμαιναν ένα άνοιγμα στον προϋπολογισμό. Ίσως τα γεγονότα του Μαΐου να σας φαίνονται μακρινά όμως δεν είναι. Επειδή λοιπόν μπορεί να το ξεχάσατε σας θυμίζουμε ότι ο λαός του Ηρακλή ρίσκαρε όταν αποφάσισε να σας εμπιστευτεί τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θυμό για τη διοίκηση γιατί ακυρώνοντας τις μεταγραφές την επομένη του αποκλεισμού μας στέλνει πρόωρα για διακοπές, δείχνοντας μας ότι πετάει λευκή πετσέτα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό απαγορεύεται! Ενισχύστε την ομάδα άμεσα και κερδίστε τη συμμετοχή του Ηρακλή στα play off. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η χρονιά για εμάς θα θεωρείται αποτυχημένη!
Θυμό για τους παίκτες και τον προπονητή γιατί πολύ απλά δεν προκριθήκατε. Αδιαφορούμε για τα συστήματα, για τις αλλαγές, για τα χαφ, τα μπακ, και τα στόπερ. Θέλαμε απλά την πρόκριση και τη θέλαμε πολύ. Σας το είχαμε πει άλλωστε όταν συναντηθήκαμε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Σε τυχόν ήττα από τη Λάρισα, θα τα ξαναπούμε, σε πολύ διαφορετικό κλίμα όμως!!!
Λαέ του Ηρακλή κράτα γερά!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: